İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 08-25-2013 (10:44)   Son Mesaj: 08-25-2013 (10:44)    Cevap: 0    Gösterim: 311  

    08-25-2013

    İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün

    İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün
    İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün

    Mısır ve Suriye'de yaşananlarla ilgili sessiz kalmakla eleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, oğunun düğünü Tarabya'da yapıldı. İhsanoğlu'nun konukları arasında S.Arabistanlı eski bakan Zeki Yamani de vardı.

    Mısır ve Suriye'de yaşananlarla ilgili sessiz kalmakla eleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, oğunun düğünü Tarabya'da yapıldı. İhsanoğlu'nun konukları arasında S.Arabistanlı eski bakan Zeki Yamani de vardı. İSLAM İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İslamoğlu'nun oğlu Aziz İhsanoğlu, Başak Çerçi ile dünya evine girdi.

    İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Aziz İhsanoğlu Başak Çerçi ile dünyaevine girdi. The Grand Tarabya Otel'de düzenlenen nikah törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Prof. Dr. İlber Ortaylı ile çok sayıda davetli katıldı.

    Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşir Atalay'ı kapıda karşıladı. Çiftin nikah şahitliğini Ak Partili eski Milletvekili Tayyar Altıkulaç, Suudi Arabistan'ın eski petrol bakanlarından Ahmet Zeki Yamani, ile Mehmet Tahir Demircioğlu yaptı. Nikah törenin ardından davetlilere yemek verildi. Beşir Atalay yaklaşık bir saat kaldıktan sonra otelden ayrıldı. Düğün töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

    Kaynak: DHA





    İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün Yorumları