Bahçeli, traktöre binerken düşüyordu!   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 08-24-2013 (09:35)   Son Mesaj: 08-24-2013 (09:35)    Cevap: 0    Gösterim: 329  

    08-24-2013

    Bahçeli, traktöre binerken düşüyordu!

    Bahçeli, traktöre binerken düşüyordu!
    Bahçeli, traktöre binerken düşüyordu!

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde düzenlenen 29'uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali kapsamında açılan traktör sergisinde, traktöre binerken düşme tehlikesi geçirdi. Korumaların yardımıyla traktöre binen Bahçeli, gülümseyerek poz verdi.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde düzenlenen 29'uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali kapsamında açılan traktör sergisinde, traktöre binerken düşme tehlikesi geçirdi. Korumaların yardımıyla traktöre binen Bahçeli, gülümseyerek poz verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29'uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali'ne katılmak için akşam saatlerinde karayoluyla geldiği Bolvadin İlçesi'nin Dişli Beldesi'nde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bolvadin Belediye Başkanı MHP'li Nazmiye Kılçık, eski bakanlardan Abdülkadir Akcan, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer tarafından karşılandı. Yağmur altında yapılan karşılama töreninin ardından Devlet Bahçeli, Bolvadin Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Kılçık'ı ziyaret eden Bahçeli, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Başkan Kılçık, Bahçeli'ye işlemeli bir tabak ve Atatürk'ün Bolvadin ziyaretinde konakladığı evin maketini hediye etti. Bahçeli, daha sonra Horan Parkı'nda 29'uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali'nin stantlarının açılışını yaptı. Stantları gezen Bahçeli'ye esnaf lokum ikram etti. Bahçeli, "Şeker bana dokunuyor" diyerek ikramı geri çevirdi. Bir süre esnafla sohbet eden MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye, üzerinde adının yazılı olduğu bir anahtarlık ve tablo hediye edildi.

    DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

    Traktör sergisini de gezen MHP lideri, bir traktöre binmeye çalıştığı sırada düşme tehlikesi geçirdi. Korumaların yardımıyla traktöre binen Bahçeli, Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz'ı yanına çağırdı. Bahçeli traktörün direksiyonuna geçerken Yılmaz yanında ayakta durarak poz verdi. Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra festival alanına geçti.

    Kaynak: DHA





    Bahçeli, traktöre binerken düşüyordu! Yorumları