Zonguldak'ta vali temizliÄŸi   Konuyu açan: Gündemci   Ä°lk Mesaj: 08-18-2013 (09:28)   Son Mesaj: 08-18-2013 (09:28)    Cevap: 0    Gösterim: 424  

    08-18-2013

    Zonguldak'ta vali temizliÄŸi

    Zonguldak'ta vali temizliÄŸi
    Zonguldak'ta vali temizliÄŸi

    Valiler Kararnamesi ile Zonguldak'a atanan Vali Ali Kaban'ın pazartesi günü göreve başlayacağı belirtilirken, Valilik binasında temizlik çalışması başlatıldı.

    Valiler Kararnamesi ile Zonguldak'a atanan Vali Ali Kaban'ın pazartesi günü göreve baÅŸlayacağı belirtilirken, Valilik binasında temizlik çalışması baÅŸlatıldı. Â*Mesai günü olmamasına raÄŸmen çalışanlar yerleri adeta pırıl pırıl yaptı.

    Aydın'a tayini çıkan Vali Erol Ayyıldız'ın dün Zonguldak'tan ayrılmasının ardından, yerine atanan Vali Ali Kaban'ın pazartesi kente gelerek göreve başlayacağı belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü gibi kurumların da bulunduğu Valilik binasında yeni Vali için temizlik çalışması başlatıldı. Koridorlarda temizlik çalışmaları sürerken, binanın önü ise yıkandı. Binanın giriş bölümü ve merdivenler, fırça ile temizlendi. Ardından da çekpaslarla su çekilerek temizlik çalışması tamamlandı.

    Kaynak: DHA





    Zonguldak'ta vali temizliği Yorumları