Fethullah Gülen'den Mısır için taziye mesajı   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 08-15-2013 (09:28)   Son Mesaj: 08-15-2013 (09:28)    Cevap: 0    Gösterim: 300  

    08-15-2013

    Fethullah Gülen'den Mısır için taziye mesajı

    Fethullah Gülen'den Mısır için taziye mesajı
    Fethullah Gülen'den Mısır için taziye mesajı

    Fethullah Gülen, bugün Mısır'da meydana gelen katliam sonrası olaylarla ilgili bir taziye mesajı yayınladı.

    Fethullah Gülen, bugün Mısır'da meydana gelen katliam sonrası olaylarla ilgili bir taziye mesajı yayınladı. İşte Fethullah Gülen'in Mısır için yayınladığı taziye mesajı:

    Mahzun ve maÄŸdur Ä°slam coÄŸrafyası bugünlerde Mısır'da cereyan eden hadiselerle sarsılıyor. Ahu enin içinde dökülen gözyaÅŸlarının haddi hesabı yok.Â* Malesef ne masum insanların kanlarının dökülmesi, ne gözyaÅŸlarının ceyhun olması,Â* ne yüreklerin daÄŸlanması, uluslararası arenada merhamet hislerini harekete geçirmiyor, onları birazcık olsun insafa sevk etmiyor. Ne acıdır ki, bütün bu zulümleri durdurmaya ne elimiz ne de dilimiz yetiyor. Acz ve zaafımızı idrak içindeÂ* gücü her ÅŸeye yeten Kudreti Sonsuz'a yöneliyor, Rahman ü Rahim'in dergâhında diz çöküp Müslümanları, her türlü maÄŸduriyet, mazlumiyet ve mahkumiyetten halâs eylemesini niyaz ediyorum. Bu katliam esnasında hayatını kaybeden sivil ve masum insanlara Cenab-ı Mevlâ'dan rahmet ve maÄŸfiret; kardeÅŸ Mısır halkına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.

    Â*





    Fethullah Gülen'den Mısır için taziye mesajı Yorumları