Ergenekon cezası yurt dışına kaçırttı   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 08-14-2013 (09:35)   Son Mesaj: 08-14-2013 (09:35)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    08-14-2013

    Ergenekon cezası yurt dışına kaçırttı

    Ergenekon cezası yurt dışına kaçırttı
    Ergenekon cezası yurt dışına kaçırttı

    Ergenekon davasında hapis cezası alan bazı sanıklar hala teslim olmazken, teslim olmayanlar arasında bir çok isimin de yurt dışında olduğu ortaya çıktı.

    Ergenekon davasında hapis cezası alan bazı sanıklar hala teslim olmazken, teslim olmayanlar arasında bir çok isimin de yurt dışında olduğu ortaya çıktı. Sanıklar arasında Gazeteci Merdan Yanardağ, Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Cinali, Teğmen Mehmet Ali Çelebi de bulunuyor. Avukat Mustafa Hüseyin Buzoğlu, Aydınlık Gazetesi'nden Mehmet Adnan Akfırat, TGB'nin kurucusu Tunç Akkoç ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan'ın yurt dışında olduğu belirlendi. Adnan Türkkan Almanya'dan dönmeyeceğini açıkladı. Yasadışı yollarla ve sahte kimlikle yurt dışına kaçan Levent Temiz'in ise iade edilmesi için Bulgaristan makamları ile görüşmeler devam ediyor.

    Kaynak: STAR GAZETE





    Ergenekon cezası yurt dışına kaçırttı Yorumları