Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 08-14-2013 (09:36)   Son Mesaj: 08-14-2013 (09:36)    Cevap: 0    Gösterim: 327  

    08-14-2013

    Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!

    Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!
    Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha!

    ABD'li turist Sarai Sierra'nın öldürüldüğü tarihi surlarda bir kişinin yanmış cesedi bulundu.

    ABD'li turist Sarai Sierra'nın öldürüldüğü tarihi surlarda bir kişinin yanmış cesedi bulundu. Fotoğraf çekmek için İstanbul'a gelen ABD'li turist Sarai Sierra, Cankurtaran'daki tarihi surlarda Laz Ziya lakaplı Ziya T. isimli bir kişi tarafından öldürülmüştü. Sierra'nın öldürüldüğü Cankurtaran surlarında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi fark edildi.

    Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, surların içinde bulunan küçük bir dehlizde yanmış bir erkek cesedi buldu.İnceleme yapan polisler, tamamı yanmamış erkek cesedinin üzerinde Yusuf A.(63) adına düzenlenmiş bir İETT seyahat kartı buldu. Yusuf A.'ın cep telefonunun kısmen yandığı bildirilirken, telefondaki son görüşmeler mercek altına alınacak. Yapılan ilk incelemede cesette darp izlerine rastlanırken, polis Yusuf A.'ın başka yerde öldürüldükten sonra surlara getirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

    Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesinin ardından Yusuf A.'nın Â*cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı.Yusuf A.'ın katil ya da katillerini yakalamak için soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

    Kaynak: trthaber





    Sierra'nın öldürüldüğü yerde bir ceset daha! Yorumları