Baba ile oÄŸlun torpil eÄŸlencesi   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 08-09-2013 (10:10)   Son Mesaj: 08-09-2013 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    08-09-2013

    Baba ile oÄŸlun torpil eÄŸlencesi

    Baba ile oÄŸlun torpil eÄŸlencesi
    Baba ile oÄŸlun torpil eÄŸlencesi

    Bolu'da mahalle aralarında çocukların patlattığı torpil ve maytaplar evlerinde oturanları korkutuyor. Bir oyun parkında baba- oğulun torpili ateşledikten sonra kaçışmaları dikkat çekti.

    Bolu'da mahalle aralarında çocukların patlattığı torpil ve maytaplar evlerinde oturanları korkutuyor. Bir oyun parkında baba- oğulun torpili ateşledikten sonra kaçışmaları dikkat çekti. Bayram nedeniyle mahalle aralarında toplanan çocuklar maytap, füze ve torpil atarak neşeli dakikalar geçirdi. Küçük yaştaki çocukların patlayıcı maddelerle oynamaları dikkat çekerken gürültüyle patlayan torpiller evlerinde oturanları korkuttu.

    Karamanlı Mahallesi üzerinde bulunan bir oyun parkında ise baba- ÄŸlunÂ*birlikte torpil patlatması dikkat çekti.Â*Babası oÄŸlunun yaktığı torpili dikkatle incelerken fitilin ateÅŸlenmesinin ardından ikisi deÂ*koÅŸarak uzaklaÅŸtı.Â*Baba ve oÄŸulun patlayıcı maddelerle oynaması görenleri de ÅŸaşırttı.

    Bolu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kent merkezinde torpil, maytap, füze ve çatapatla oynayanları gürültü yapmamaları ve vatandaşları rahatsız etmemeleri konusunda uyardı.

    Kaynak: DHA





    Baba ile oğlun torpil eğlencesi Yorumları