Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 08-08-2013 (09:21)   Son Mesaj: 08-08-2013 (09:21)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    08-08-2013

    Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü

    Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü
    Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü

    Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bayram tatili için geldiği İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki otelde düşerek ayağını incitti.

    Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bayram tatili için geldiği İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki otelde düşerek ayağını incitti. Dün Çeşme'deki Sheraton Oteli'nin kral dairesine yerleşen Süleyman Demirel'in bayramı burada dostlarıyla dinlenerek geçireceği açıklandı. Bugün kendisine bayram ziyareti için gelenleri kabul eden Demirel, öğle saatlerinde odasında düşerek ayağını incitti.

    Önemli bir ÅŸeyi olmadığı bildirilen Demirel, her ihtimale karşı kırık ya da çatlak olup olmadığından emin olunması içinÂ*Ä°zmir'deki bir hastaneye getirildi.

    Demirel'in doktorundan açıklama

    Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur, Demirel'in ayağındaki burkma nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldiğini belirterek, "Burada yapılan tetkikler sonucunda en ufak bir sorunun olmadığı saptanmıştır" dedi.

    Cesur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süleyman Demirel'in Çeşme'de istirahat için kaldığı yerde balkona çıkarken ayağının takıldığını söyledi.

    Bir düşme hadisesi olmamasına rağmen Demirel'in, tetkik için hastaneye getirildiğini belirten Cesur, şunları söyledi:

    "Sayın Demirel, ayağındaki burkma nedeniyle film çektirmek için Ege Üniveresitesi Tıp Fakültesine gelmiştir. Burada yapılan radyolojik tetkikler sonucunda en ufak bir sorunun olmadığı saptanmıştır. Sayın 9'uncu Cumhurbaşkanımız istirahatine devam edecektir."

    Cesur, Demirel'in tetkikleri ile yakından ilgilenen başta Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, hastane çalışanları ve Demirel'e geçmiş olsun dileklerini sunan vatandaşlara teşekkür etti.

    Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü

    Süleyman Demirel'in tedavisi yapıldı

    İzmir'in Çeşme ilçesindeki otelde ayağını inciten 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi edildi.

    Dün Sheraton Oteli'nin kral dairesine yerleşen Demirel'in, bayramı burada dostlarıyla geçireceği açıklandı. Bugün ziyaret için gelenleri kabul eden Demirel'in, öğle saatlerinde balkon eşiğine takılan ayağı burkuldu. Demirel, EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra taburcu edildi. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demirel, "Ayağım balkondaki eşiğe takıldı, hafif çeker gibi oldu. Acaba ne oldu dedik. Check up yaptıralım dedik. Check up yaptırdık, şimdi de gidiyoruz." şeklinde konuştu.

    Demirel'in doktoru Aylin Cesur ise, "Sayın Cumhurbaşkanımız'ın ayağı, kaldığı odada balkondan salona geçerken eşiğe takıldı ancak düşmedi. Biz de o sırada yanındaydık. İçimiz rahat etmedi, film çektirelim istedik. EÜ Hastanesi, başta rektör ve dekan olmak üzere seferber oldu. Hem radyoloji hem de ortopedi servisi tarafından muayene edildi. Doktorlarımız, herhangi olumsuz bir şey olmadığını bayram müjdesi olarak bize verdiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

    Doktorunun ardından tekrar konuşan ve herkesin bayramını kutlayan Süleyman Demirel, "Bayramınız kutlu olsun, milletin de bayramı kutlu olsun. Bayram, huzur ve sükun içerisinde geçsin. Ege Üniversitesi'nin kuruluşunda büyük payımız var. Buradaki değerli bilimadamlarına çok teşekkür ediyorum. Bayram tatiline devam." diye konuştu. Demirel, son olarak herhangi bir ağrı çekip çekmediği sorusuna karşılık, "Ufak tefek şeyler onlar, olur. Ağrı çekmeyen varlık olmaz." dedi. Daha sonra beklerken klimasına da gaz basılan otomobiliyle Çeşme'ye doğru yola çıktı.

    Kaynak: Hürriyet





    Süleyman Demirel tatil yaptığı otelde düştü Yorumları