Ãœnlülerin uyuÅŸturucu ÅŸifresi çözüldü!   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 08-07-2013 (10:20)   Son Mesaj: 08-07-2013 (10:20)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    08-07-2013

    Ünlülerin uyuşturucu şifresi çözüldü!

    Ünlülerin uyuşturucu şifresi çözüldü!
    Ünlülerin uyuşturucu şifresi çözüldü!

    Ünlü isimlerin uyuşturucu tacirleri ve aralarında yaptıkları görüşmelerde kullandıkları şifreler çözüldü.

    Ünlü isimlerin uyuşturucu tacirleri ve aralarında yaptıkları görüşmelerde kullandıkları şifreler çözüldü. Önceki gün yapılan uyuşturucu operasyonunda, bir çok sinema ve televizyon yıldızı gözaltına alındı. Polis, ünlü isimlerle 'torbacılar' arasındaki şifreli konuşmaları da çözdü. "Kitap okuyorum" demek, "Uyuşturucu içiyorum" anlamına geliyor muş!..

    KİMLER GÖZALTINDA?

    Ünlü oyuncunun Boğaz manzaralı villasında esrar bahçesi...

    Sinema ve televizyon dizilerinin ünlü oyuncularına yönelik yapılan narkotik operasyonunda, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan'ın da bulunduğu 29 ünlü isim ile 19 torbacının, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor.

    Habertürk'ün haberine göre; Ünlü isimlerin uyuşturucu tacirleri ve aralarında yaptıkları görüşmelerde kullandıkları şifreler de çözüldü: "Yerli-Esrar", "Yabancı-Bonzai", "Kitap bitti-Uyuşturucu bitti", "Kitap okuyorum-Uyuşturucu içiyorum"

    Operasyon kapsamında baskın düzenlenen Levent ve Cihangir'deki 2 evin, esrar serası olarak kullanıldığı belirlendi. Bu evlerde üretilen esrarın ünlü oyunculara satıldığı ortaya çıktı.

    VÄ°P OTELDEN NEZARETE

    Bodrum, Kuşadası ve Çeşme'de tatildeyken gözaltına alınan ünlüler, önceki geceyi Narkotik Şube Müdürlüğü'nün nezarethanesinde geçirdi. Ünlü isimler dün öğle saatlerinde, Adli Tıp Kurumu'na götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

    Öte yandan operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. Narkotik Polisi'nin operasyonu, 4 ayrı torbacı grup ile 4 ayrı ünlüler grubuna yönelik yaptığı, teknik takibin yanı sıra fiziki takipler de bulunduğu öğrenildi. Ünlülerin torbacı gruplardan aldıkları uyuşturucuları, kendi arkadaş gruplarına ikram ettikleri ya da aracı olarak teminde bulundukları öne sürüldü.

    Â*





    Ünlülerin uyuşturucu şifresi çözüldü! Yorumları