Mustafa Balbay ne demek istedi?   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 08-06-2013 (09:28)   Son Mesaj: 08-06-2013 (09:28)    Cevap: 0    Gösterim: 399  

    08-06-2013

    Mustafa Balbay ne demek istedi?

    Mustafa Balbay ne demek istedi?
    Mustafa Balbay ne demek istedi?

    Ergenekon Davası'nın karar duruşmasının başında mahkemenin hükmünü merak etmediğini ifade eden Mustafa Balbay'ın "Herkes hazırlansın sıcak bir son bahar geliyor" sözleri dikkat çekti.

    Ergenekon Davası'nın karar duruÅŸmasının başında mahkemenin hükmünü merak etmediÄŸini ifade eden Mustafa Balbay'ın "Herkes hazırlansın sıcak bir son bahar geliyor" sözleri dikkat çekti. Ergenekon Davası'nda tutuklu sanıklardan Mustafa Balbay, "'Bu davayı halktan kopardılar, biz halkın adaletine sığınıyoruz. Herkes hazırlansın sıcak bir son bahar geliyor." diye bağırdı.Â*Balbay, sık sık iki elini yumruk yapması da dikkat çekti.

    Ergenekon Davası'nın karar duruÅŸması öncesi tutuklu ve tutuksuz sanıklar salondaki yerlerini aldı. Karar duruÅŸmasında Mustafa Balbay, "Bu davayı halktan kopardılar, biz halkın adaletine sığınıyoruz.Â*Herkes hazırlansın sıcak bir son bahar geliyor" diye bağırdı.Â*CHP'li vekillere ve gazetecilere teÅŸekkür eden Balbay'ın, "Mahkemenin hükmünü merak etmiyorum. Asıl olan iktidar, bunun ötesi bizim için çok dar" sözleri alkış aldı.Â*Balbay, "kendi yarattıkları korkudan korkuyorlar" dedi. .

    Ergenekon Davas'ında karar duruşması yapıldı. Tutuklu ve tutuksuz sanıklar duruşma salonunda yerlerini aldı. Avukatlar, salona giren sanıkları ayakta alkışladı. Sanıklardan bazılarının Türk Bayrağı açtığı gözlendi. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Her yer Silivri her yer taarruz' şeklinde sloganlar atıldı.

    BALBAY NE KADAR HAPÄ°S YATACAK?

    Mustafa Balbay 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.Â*Mustafa Balbay, söz konusu cezanın 3/4'ünü yatacak. Buna göre Balbay hali hazırda 4 yıl da tutuklu kaldığı için 21 yıl daha yatacak. Ancak Denetim Serbestlik hükümleri uygulandığında, cezanın bitimine 1 yıl kala serbest kalabilecek.

    Kaynak: CÄ°HAN





    Mustafa Balbay ne demek istedi? Yorumları