Kadir Gecesi'nde ağlatan dua   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 08-04-2013 (09:56)   Son Mesaj: 08-04-2013 (09:56)    Cevap: 0    Gösterim: 412  

    08-04-2013

    Kadir Gecesi'nde ağlatan dua

    Kadir Gecesi'nde ağlatan dua
    Kadir Gecesi'nde ağlatan dua

    İslamiyet'e göre bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi, Kanuni Sultan Süleyman tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan Süleymaniye Camii'nde gözyaşlarıyla kutlandı.

    İslamiyet'e göre bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi, Kanuni Sultan Süleyman tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan Süleymaniye Camii'nde gözyaşlarıyla kutlandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne inmeye başladığı Kadir Gecesi Özel programında Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın Kadir Gecesi'ne özel sohbetleri, Kur'an-ı Kerim ziyafeti, en güzel ilahiler ve mevlitler ekrana geldi.

    Süleymaniye Camii'nden yayınlananan özel programda; mevlidhanlar, duahanlar ve hafızlar bir araya gelerek izleyenlere gecenin manevi huzurunu ekran başında da yaşşattı.

    Ellerin birlikte semaya açılan programın duası Prof. Dr. Mustafa Karataş tarafından gerçekleştirildi. Bu kutlu gecede af ve mağfiret için dualar Mustafa Karataş'ın dilinden semaya yükseldi. Dua esnasında gözyaşları sel oldu aktı.



    Kaynak: Haber7





    Kadir Gecesi'nde ağlatan dua Yorumları