Yangın felaketine havadan bakış!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 08-03-2013 (09:29)   Son Mesaj: 08-03-2013 (09:29)    Cevap: 0    Gösterim: 342  

    08-03-2013

    Yangın felaketine havadan bakış!

    Yangın felaketine havadan bakış!
    Yangın felaketine havadan bakış!

    Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Sarıfakılar köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, salı günü çıkan ve bin hektardan fazla bir alanın zarar gördüğü yangın sonrası felaketin boyutları havadan daha net göründü.

    Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Sarıfakılar köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, salı günü çıkan ve bin hektardan fazla bir alanın zarar gördüğü yangın sonrası felaketin boyutları havadan daha net göründü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, alevlerin küle çevirdiği bölgeleri helikopterden görüntüledi.

    Üç gün süren ve 5 ev, üç hayvan barınağı ve 60 küçükbaş hayvanın da telef olduğu yangında, enerji nakil hatları ve ormanda yaşan çok sayıda hayvan da telef olmuştu. Helikopterden çekilen görüntülerde yanan alanlar siyah şekilde görülüyor. Görüntülerde yangına müdahale esnasında iş makineleri tarafından açılan yollar ve alevlerin ulaşmadığı yeşil alanlar da dikkat çekiyor.





    Yangın felaketine havadan bakış! Yorumları