YaÅŸar Nuri, Cübbeli'ye resmen küfretti   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 08-02-2013 (09:50)   Son Mesaj: 08-02-2013 (09:50)    Cevap: 0    Gösterim: 353  

    08-02-2013

    Yaşar Nuri, Cübbeli'ye resmen küfretti

    Yaşar Nuri, Cübbeli'ye resmen küfretti
    Yaşar Nuri, Cübbeli'ye resmen küfretti

    Yaşar Nuri Öztürk'ten Cubbeli Ahmet Hoca'ya ağza alınmayacak küfür. Öztürk, katıldığı bir televizyon programında kendisi için "Namaz kılıp kılmadığını bilmiyoruz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca hakkında sert konuştu.

    YaÅŸar Nuri Öztürk'ten Cubbeli Ahmet Hoca'ya aÄŸza alınmayacak küfür. Öztürk, katıldığı bir televizyon programında kendisi için "Namaz kılıp kılmadığını bilmiyoruz." diyen Cübbeli Ahmet Hoca hakkında sert konuÅŸtu. Halk TV'de AyÅŸe Sucu'nun konuÄŸu olan YaÅŸar Nuri Öztürk'ün sözleri Cübbeli Ahmet Hoca ve sevenlerini oldukça kızdıracaÄŸa benziyor.Â*Babasının dizinin dibinde üç yaşında Kur'an'ı öğendiÄŸini söyleyen eski ilahiyatçı YaÅŸar Nuri Öztürk, Â*9 yaşında hafız olduÄŸunu belirtti.Â*"Ben Emevi namazı kılmam. Ben Muhammedi Kur'an-ı namaz kılıyorum ve hatimle" diyen Öztürk, canlı yayında hedefindeki Cübbeli Ahmet Hoca için böyle konuÅŸtu:

    "Bre insafsız Allahsız ve namussuz. 3'ü birden altını çizerek. Ben namazlarımı noter huzurunda tespit ettirip kayıt altına aldırıp da görüntülerini sana mı gönderecektim. Ey şunun bunun çocuğu. Bunlar Anadolu çocuğu değil."





    Yaşar Nuri, Cübbeli'ye resmen küfretti Yorumları