ErdoÄŸan'ı pür dikkat dinlediler   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 07-30-2013 (09:29)   Son Mesaj: 07-30-2013 (09:29)    Cevap: 0    Gösterim: 312  

    07-30-2013

    Erdoğan'ı pür dikkat dinlediler

    Erdoğan'ı pür dikkat dinlediler
    Erdoğan'ı pür dikkat dinlediler

    Gezi Parkı eylemlerine destek veren ve daha sonra Başbakan'dan özür dileyen Şafak Sezer'in yanı sıra çok sayıda ünlü sanatçı İBB'nin iftar yemeğine katıldı.

    Gezi Parkı eylemlerine destek veren ve daha sonra Başbakan'dan özür dileyen Şafak Sezer'in yanı sıra çok sayıda ünlü sanatçı İBB'nin iftar yemeğine katıldı. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Haber7 detay haber

    Gezi Parkı protestolarının ilk günlerinde eylemcilere verdiği destekle dikkat çeken sinema ve dizi oyuncusu Şafak Sezer, geçen haftalarda gerçekleşen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılmış ve Başbakan Erdoğan'dan özür dileyerek elini öpmek istemişti. Bu olayın ardından gündeme oturmuş sosyal medyada adından sıkça söz ettirir olmuştu. Sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere; "Başbakan Erdoğan'ı sevmek suçsa evet ben başbakanımı seviyorum" diyerek Başbakan Erdoğan'a olan desteğini dile getirmişti.

    İBB'NİN İFTARINA ÜNLÜ AKINI

    Bugün Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'nce Haliç Kongre Merkezi'nde iftar yemeÄŸi düzenlendi. YemeÄŸe, Åžafak Sezer, Orhan Gencebay,Sevim Emre,Â*modacı Nur YerlitaÅŸ,Â*Mustafa Ceceli,Â*sanatçı DoÄŸuÅŸ,Â*Bülent SerttaÅŸ,Â*Ajda Pekkan,Â*UÄŸur Işılak,Â*CoÅŸkun Sabah,Â*Murat Göğebakan,Â*NeÅŸe Karaböcek, Bedia Akartürk,Â*Acun Ilıcalı,Â*Hakan Peker, Bülent Ersoy,Â*Serkan Kaya,Â*Demet Akalın ve Berkay gibi ünlüisimler katıldı.

    İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı iftar programında ünlü sanatçıların konuşmaları pür dikkat dinlemesi gözlerden kaçmadı. Daha sonra sanatçılar Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğanla bir süre sohbet edip bazı hediyeler verdiler.

    Bir kısım medya Şafak Sezer'i delirtti AK Parti iftarında görüştüğü Başbakan Tayyip Erdoğan'ın önünde 'diz çöktüğü' görüntüleri ile bir kısım medyanın hedefi olan Şafak Sezer, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

    Gezi eylemcisi sanatçı Erdoğan'dan özür diledi Gezi Parkı olaylarının önder sanatçılarından Şafak Sezer, dün akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Şafak Sezer, Gezi Parkı olaylarında ön plana çıkmıştı.

    Kaynak: Haber7





    Erdoğan'ı pür dikkat dinlediler Yorumları