"Kan benim damar benim" diyen çocuk ilk kez konuştu   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 07-30-2013 (09:33)   Son Mesaj: 07-30-2013 (09:33)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    07-30-2013

    "Kan benim damar benim" diyen çocuk ilk kez konuştu

    "Kan benim damar benim" diyen çocuk ilk kez konuştu

    İnternette fenomen olan, adeta tıklanma rekorları kıran küçük çocuk ilk kez konuştu ve anlattıkları ile herkesi duygulandırdı.

    İnternette fenomen olan, adeta tıklanma rekorları kıran küçük çocuk ilk kez konuştu ve anlattıkları ile herkesi duygulandırdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Meğer o çok gülünen çocuk hastalıkla mücadele ediyormuş.

    İlk videosunda izleyenleri kırıp geçirdi ama bu sefer hüzünlendirdi. O küçücük bedeniyle 3 ayrı hastalıkla boğuşan çocuğun anlattıkları yürek dağladı.

    Ailesi ile birlikte röportaj veren çocuğun annesi oğlunun Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde kilo, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde sinir ve Haseki Hastanesi'nde epilepsi tedavisi gördüğünü söyledi.

    Çocuk ise videonun izlenmesi ve meşhur olmasıyla ilgili "Ne şöhreti bana ne. Videoyu kimse izlemesin. Çünkü görenler benimle dalga geçiyor. Sen şöylesin sen böylesin diye" dedi.

    Kullandığı ifadeler sonrasında sosyal medyada tıklanma rekoru kıran video ve çocuk hakkında sayfalar açıldı.





    "Kan benim damar benim" diyen çocuk ilk kez konuştu Yorumları