Beyoğlu'ndaki dehşet kamerada!   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 07-28-2013 (11:20)   Son Mesaj: 07-28-2013 (11:20)    Cevap: 0    Gösterim: 306  

    07-28-2013

    Beyoğlu'ndaki dehşet kamerada!

    Beyoğlu'ndaki dehşet kamerada!
    Beyoğlu'ndaki dehşet kamerada!

    Beyoğlu'nda elleri sopalı, bıçaklı ve silahlı kişilerin kavgası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kavgada iki kişi silah ve bıçakla yaralandı.

    Beyoğlu'nda elleri sopalı, bıçaklı ve silahlı kişilerin kavgası güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kavgada iki kişi silah ve bıçakla yaralandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olay Tomtom Mahallesi Eski Çiçek Sokak'ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda 27 yaşındaki Eyüp Yılmaz ile 21 yaşındaki arkadaşı Serhat Arslan sokakta yürürken henüz bilinmeyen nedenle bir grubun saldırısına uğradı. Ellerinde sopa, bıçak ve silah olan gruptakiler Eyüp Yılmaz'ı boğazından bıçakladı. Serhat Arslan ise silahla bacağından vuruldu.

    Daha sonra saldırgan grup olay yerinden kaçarken, yaralılardan Serhat Arslan ve arkadaşı Eyüp Yılmaz ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

    Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.





    Beyoğlu'ndaki dehşet kamerada! Yorumları