Polis, Gezi Parkı'nı yeniden açtı   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 07-21-2013 (09:37)   Son Mesaj: 07-21-2013 (09:37)    Cevap: 0    Gösterim: 382  

    07-21-2013

    Polis, Gezi Parkı'nı yeniden açtı

    Polis, Gezi Parkı'nı yeniden açtı
    Polis, Gezi Parkı'nı yeniden açtı

    Gezi Parkı olayları sırasında tanışan Nuray Çokol ile Özgür Kaya'nın kıyılacak olan nikahına gelmek isteyen çok sayıda kişi Gezi Parkı'na alınmadı. Çevik kuvvet polisleri Taksim Gezi Parkı girişinde önlem aldı. Akşam Gezi Parkı'na düğün ve forum için çağrı yapılmıştı.

    Gezi Parkı olayları sırasında tanışan Nuray Çokol ile Özgür Kaya'nın kıyılacak olan nikahına gelmek isteyen çok sayıda kişi Gezi Parkı'na alınmadı. Çevik kuvvet polisleri Taksim Gezi Parkı girişinde önlem aldı. Akşam Gezi Parkı'na düğün ve forum için çağrı yapılmıştı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Gezi Parkı olayları sırasında tanışan Nuray Çokol ile Özgür Kaya'nın kıyılacak olan nikahına gelmek isteyen çok sayıda kişi Gezi Parkı'na alınmadı. Parka girmek isteyen göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. 1 kişi gözaltına alındı.

    Taksim Gezi Parkı olayları sırasında tanışan Nuray Çokol (32) ile Özgür Kaya'nın (34), bu akşam Gezi Parkı'nda evleneceği sosyal medyada duyuruldu. Nikâha ise Gezi Parkı olaylarına destek verenler davet edildi.

    Polis ekipleri Taksim'de güvenlik önlemi aldı. Gezi Parkı'nın girişinde bekleyen çevik kuvvet polisleri de hiç kimsenin içeri girişine izin vermedi. Bu sırada parka girmek isteyen göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Göstericiler polise su attı. Çıkan olaylarda 1 kişi gözaltına alındı.

    Polisin İstiklal Caddesi'ne kadar uzaklaştırdığı grup bir süre sonra caddede yeniden bir araya geldi. Polis saat 19.30 sularında TOMA'lardan su sıkarak eylemcilere müdahale etti.

    NİKAH ŞİŞLİ'DE

    Gezi Parkı'nda evlenmelerine izin verilmeyen Nuray Çokol ve Özgür Kaya çiftinin nikahının Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyıldığı bildirildi.

    POLİS GİRİŞE İZİN VERMİYORDU

    Saat 17.15'tan itibaren park griişnde önlem alan polis içeri girişlere izin vermedi. Polis barikatının önünde toplanan bir grup ise sloganlarla parkın kapatılmasını protesto etti. Bir kadın ise parkın kapatılmasını protesto ederek polislerle tartıştı. Parka girmeye çalışan kadına polis engel oldu. Ancak kadının ısrarı üzerine polis kadının parka girişine izin verdi.

    Polis, İstiklal Caddesi grişinde eylemcilere müdahale etti

    POLİS YENİDEN PARKI AÇTI

    Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında tanışan ve evlenen Nuray Çokol ile Özgür Kaya, fotoğraf çektirdikten sonra Gezi Parkı'ndan ayrıldı.Gezi Parkı'nda nikah planları gerçekleşmeyen Kaya çifti, Şişli Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törenle evlendi. Gelin ve damat nikahın ardından davetlilerle birlikte Gezi Parkı'na geldi.

    Polis, çiftin ve arkadaşlarının, Gezi Parkı'na girişine izin verdi. Arkadaşlarının alkışları eşliğinde Gezi Parkı'na giren çift, burada fotoğraf çektirdi.

    Kaya çifti, Gezi Parkı'ndan ayrıldığı sırada parkta bulunanlar ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

    Çevik kuvvet ekipleri daha sonra dağılmaları konusunda uyardığı meydanda bulunan grubu, kalkanlarıyla İstiklal Caddesi'ne doğru itti. Polis, grubun dağılmaması üzerine tazyikli su kullandı.

    Polisin müdahalesi sonrası ara sokaklara kaçan eylemciler, İstiklal Caddesi'nde tekrar bir araya geldi. Çeşitli sloganlar atan grup ile polisin, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki bekleyişi sürüyor.

    Bu arada Gezi Parkı'na giriş-çıkışlar serbest bırakıldı.





    Polis, Gezi Parkı'nı yeniden açtı Yorumları