Antakya'da göstericilere polis müdahalesi   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 07-20-2013 (09:36)   Son Mesaj: 07-20-2013 (09:36)    Cevap: 0    Gösterim: 362  

    07-20-2013

    Antakya'da göstericilere polis müdahalesi

    Antakya'da göstericilere polis müdahalesi
    Antakya'da göstericilere polis müdahalesi

    Antakya'nın Armutlu Mahallesi'nde Valilik binasına yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti.

    Antakya'nın Armutlu Mahallesi'nde Valilik binasına yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti. Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde Taksim Gezi Parkı protestoları esnasında hayatını kaybedenleri anmak için yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermeyerek 'dağılın' uyarısı yaptı. Grubun polise taşla karşılık vermesi üzerine polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulundu.

    Akşam saatlerinde Armutlu Mahallesi'nde toplanan bir grup, Taksim Gezi Parkı prostoları sırasında hayatlarını kaybedenler için Valilik binasına kadar yürüyüş yapmak istedi. Gündüz Caddesi girişinde polis barikatıyla karşılan grubun yürüyüşüne izin verilmedi. Polisin 'dağılın' uyarılarına taşla karşılık veren gruba, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sonrası ara sokaklara kaçan göstericilerle ile polis arasında çatışmalar devam ediyor.

    Kaynak: DHA





    Antakya'da göstericilere polis müdahalesi Yorumları