Kucağındaki çocuğu eyleme götürdü!   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 07-19-2013 (10:52)   Son Mesaj: 07-19-2013 (10:52)    Cevap: 0    Gösterim: 325  

    07-19-2013

    Kucağındaki çocuğu eyleme götürdü!

    Kucağındaki çocuğu eyleme götürdü!
    Kucağındaki çocuğu eyleme götürdü!

    Eskişehir'de Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için toplanan gruba polis müdahale etti.

    Eskişehir'de Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için toplanan gruba polis müdahale etti. Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrasında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darp edilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Adana'da yürüyüş yapmak istedi. Merkez Seyhan ilçesi Şıh Cemil Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Polis ekipleri, yürüyüşün izinsiz olduğunu ve eylemcilerin dağılması gerektiğini anons etti.

    Uyarıları dikkate almayarak yürüyüşlerini sürdüren göstericilere, tazyikli suyla müdahale edildi. Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçarak dağılan grup, polisin geri çekilmesiyle tekrar cadde üzerinde toplandı. Burada eylemciler polise evin çatı katından mermer, taş ve demir mermi ile karşılık verdi. Cadde üzerinde ateş yakan göstericiler eylemlerini sürdürüyor.

    KUCAĞINDA ÇOCUĞUYLA TOMA'NIN KARŞISINA GEÇTİ!

    Eskişehir'de katıldığı eylem sonrasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Adana'da yapılan eylemlerde en ilginç kare çocuğuyla TOMA'nın karşısına geçen anne oldu. Yaptığı hareketle çocuğunu riske attığının farkında olmayan annenin verdiği poz tepki topladı.

    Kaynak: DHA





    Kucağındaki çocuğu eyleme götürdü! Yorumları