Milli Piyango'dan Aref açıklaması   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 07-17-2013 (09:23)   Son Mesaj: 07-17-2013 (09:23)    Cevap: 0    Gösterim: 302  

    07-17-2013

    Milli Piyango'dan Aref açıklaması

    Milli Piyango'dan Aref açıklaması
    Milli Piyango'dan Aref açıklaması

    İllüzyonist Aref'in 3 kez Sayısal Loto ikramiyesi kazandığı ve bununla ilgili bir şov hazırlamak istediği ancak Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) sıcak bakmadığına ilişkin sözlerine idareden yanıt geldi.

    İllüzyonist Aref'in 3 kez Sayısal Loto ikramiyesi kazandığı ve bununla ilgili bir şov hazırlamak istediği ancak Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) sıcak bakmadığına ilişkin sözlerine idareden yanıt geldi. Milli Piyango İdaresi yetkilileri, kendilerinin böyle bir yönlendirmelerinin olmadığını belirtirken, "Kazanan talihlilerle ilgili olarak açıklama yapıp yapmama hakkı tamamen talihliye aittir. Ama bunun dışında herhangi bir şekilde yönlendirme yapmayız" dedi.

    AREF'İN İDDİASI

    Gösterilerinde tahmin yeteneğini de sık sık ortaya koyan Aref, bu yeteneği sayesinde Sayısal Loto'da üç kez beş tutturduğunu açıklamıştı. Kazanılan kuponları noter tasdikli şekilde sakladığını belirten genç illüzyonist, "Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için altıyı tutturmuyorum" demişti.

    İllüzyonist Aref, bu yeteneğini gösteriye dönüştürmek için Milli Piyango İdaresi'ne gittiğini, ancak yetkililerin başına bir şey gelebileceği korkusuyla gösteriye sıcak bakmadığını ifade etmişti.





    Milli Piyango'dan Aref açıklaması Yorumları