Cezaevi operasyonunda şok ayrıntılar   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 07-17-2013 (10:21)   Son Mesaj: 07-17-2013 (10:21)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    07-17-2013

    Cezaevi operasyonunda şok ayrıntılar

    Cezaevi operasyonunda şok ayrıntılar
    Cezaevi operasyonunda şok ayrıntılar

    4 cezaevine yönelik yapılan operasyonun ayrıntıları şok etti. Cezaevi müdürü ve gardiyanlar tarafından dışarı çıkarılan çete lideri Ahmet D'nin her gece aleme gittiği tespit edildi.

    4 cezaevine yönelik yapılan operasyonun ayrıntıları şok etti. Cezaevi müdürü ve gardiyanlar tarafından dışarı çıkarılan çete lideri Ahmet D'nin her gece aleme gittiği tespit edildi. Sinema ve dizi senaryolarında görmeye alışık olduğumuz mahkumların geceleri dışarı çıkması Kartal Yarı Açık cezaevinde gerçek oldu. Sedat Şahin gurubundan ayrılarak yeni bir yapılanma içine giren Ahmet D. liderliğindeki çeteye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Kartal Kapalı Cezaevi birinci ve ikinci müdürü, 6 infaz koruma memuru, Silivri Cezaevi 1 Nolu Cezaevi Müdürü, Metris Cezaevi ikinci müdürü ile 3 infaz memuru, Bakırköy Adliyesi zabıt katibi Tolgahan K, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir doktorun da bulunduğu 38 kişinin sorgusu sürüyor.

    YASAK OLAN HER ŞEYE VİZE VERMİŞLER

    Kamu görevlilerinin organize suç örgütü ile birlikte hareket ettiği ve cezaevlerine sokulması yasak olan her şeye vize verdikleri iddia edildi. Yapılan çalışmalarda Kartal Cezaevinde kalan Ahmet D'nin film senaryolarını aratmayacak şekilde akşamları cezaevinden çıktığı belirlendi. Cezaevi müdürü ve gardiyanlar tarafından dışarı çıkarılan Ahmet D'nin çeşitli mekanlarda alem yaptığı, kumar oynadığı, gazinoya gittiği tespit edildi. Silivri cezaevinde yapılan aramalarda ise 15 adet cep telefonu bulundu.

    Kaynak: star





    Cezaevi operasyonunda şok ayrıntılar Yorumları