Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 07-13-2013 (09:37)   Son Mesaj: 07-13-2013 (09:37)    Cevap: 0    Gösterim: 345  

    07-13-2013

    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası

    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası
    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapmadan önce bir yudum su içmek isteyince ortaya bu görüntüler çıktı.

    Milli Savunma Bakanı Ä°smet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda konuÅŸma yapmadan önce bir yudum su içmek isteyince ortaya bu görüntüler çıktı. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Siyasilerin sık ısık yaÅŸadığı oruç kazalarına bugün bir yenisi daha eklendi.Â*TBMM Genel Kurul'unda askere darbeye yapmaya olanak saÄŸlayan TSK iç Hizmet Kanununu 35. Maddesinin dair aldığı 'SözleÅŸmeli ErbaÅŸ ve Er Kanunu ile bazı kanunlarda deÄŸiÅŸiklik yapılmasına ilÅŸkin tasarını görüşmeleri için söz alan Bakan Yılmaz, oruç kazası yaÅŸadı.

    Konuşurken bir araya susayan Bakan Yılmaz oruçlu olduğunu unutarak, kürsüdeki suyu içti. AK Partili vekillerinin uyarması üzerine oruç olduğunu anımsayan Bakan Yılmaz, 'pardon' diyerek içtiği suyu tabağa tükürdü. Bir kavas gelerek kürsüyü temizlerken AK Partili sıralarından bazı vekiller Bakan Yılmaz'ı 'Helal olsun' diyerek teselli etti.

    İslamın kurallarına göre; oruç tutan bir kimsenin unutarak yiyip içmesi orucu bozmuyor ancak aklına ilk geldiği anda yiyip içmeyi kesmesi gerekiyor.

    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası

    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası





    Milli Savunma Bakanı'nın oruç kazası Yorumları