Başörtülü öğretmene saldıran zanlının alçak ifadesi   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 07-13-2013 (09:35)   Son Mesaj: 07-13-2013 (09:35)    Cevap: 0    Gösterim: 320  

    07-13-2013

    Başörtülü öğretmene saldıran zanlının alçak ifadesi

    Başörtülü öğretmene saldıran zanlının alçak ifadesi
    Başörtülü öğretmene saldıran zanlının alçak ifadesi

    Önceki gün Antalya'da bir bayan öğretmene başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında saldıran ve dün yakalanan zanlının ilk ifadesi alındı. Zanlı eylemin canı sıkıldığı için yaptığını söyledi.

    Önceki gün Antalya'da bir bayan öğretmene başörtülü olduğu gerekçesiyle sokak ortasında saldıran ve dün yakalanan zanlının ilk ifadesi alındı. Zanlı eylemin canı sıkıldığı için yaptığını söyledi. Antalya Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir otobüs durakta dün meydana gelen olayda, öğretmen Neziha Şahin'in (30) bir kişinin saldırısına uğramıştı.

    BAŞÖRTÜLÜ ÖĞRETMENE SALDIRI
    Ağır küfür ve hakaretlere maruz kalan Şahin, daha sonra aynı kişi tarafından darp edilmişti. 3 aylık hamile olan Şahin, hastaneye giderek muayene olmuş, bebekte herhangi bir sağlık sorununa rastlanmamıştı. Olaydan bir gün sonra yakalanan zanlı Gökmen E. (32) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

    CANIM SIKILDI YAPTIM
    Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlı gazetecilerin 'Neden yaptın? sorusuna 'Canım sıkıldı.' şeklinde cevap verdi.

    Saldırganın daha önce de benzer bir olaya karıştığı ve hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Önceki gün Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki durakta otobüs bekleyen Şahin, bir kişinin ağır küfür ve hakaretlerine maruz kalmış, ayrıca darp edilmişti.

    İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!
    Öte yandan, Gökmen E.'nin benzer bir olaya daha önce de karıştığı ortaya çıktı. Gökmen E.'nin daha önce İstanbul'da bir kişiye sözlü saldırıda bulunduğu ve hakkında ‘dini değerleri alenen aşağılama' suçundan dava açıldığı belirlendi. Zanlının, bu davadan dolayı hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi.

    Başörtülü öğretmene saldıran zanlı yakalandı Antalya'da dün sabah 3 aylık hamile öğretmen 30 yaşındaki Neziha Şahin'e yumruklu saldırıda bulunduğu iddiasıyla 32 yaşındaki G.E. yakalandı.

    Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı Antalya'da 3 aylık hamile öğretmen 30 yaşındaki Neziha Şahin, işe giderken kimliği belirsiz bir kişinin önce sözlü tacizine, ardından yumruklu saldırısına uğradığını söyledi. Saldırganın yumruk vurduğu başörtülü Şahin'e küfrettiği de belirtildi.





    Başörtülü öğretmene saldıran zanlının alçak ifadesi Yorumları