Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 07-12-2013 (09:21)   Son Mesaj: 07-12-2013 (09:21)    Cevap: 0    Gösterim: 378  

    07-12-2013

    Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı

    Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı
    Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı

    Antalya'da 3 aylık hamile öğretmen 30 yaşındaki Neziha Şahin, işe giderken kimliği belirsiz bir kişinin önce sözlü tacizine, ardından yumruklu saldırısına uğradığını söyledi. Saldırganın yumruk vurduğu başörtülü Şahin'e küfrettiği de belirtildi.

    Antalya'da 3 aylık hamile öğretmen 30 yaşındaki Neziha Şahin, işe giderken kimliği belirsiz bir kişinin önce sözlü tacizine, ardından yumruklu saldırısına uğradığını söyledi. Saldırganın yumruk vurduğu başörtülü Şahin'e küfrettiği de belirtildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olay, Antalya Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. Durakta otobüs bekleyen Neziha Şahin'in (30), yanına gelen 35 yaşlarında bir erkek önce hakaret etmeye başladı. Ağır küfür ve hakaretlere maruz kalan Şahin, daha sonra aynı kişi tarafından darp edildi. Defalarca kafasına yumruk darbesi alan Şahin, durağa otobüs gelmesiyle saldırganın elinden kurtulabildi. Saldırgan otobüsün geldiğini fark ederek duraktan kaçtı.

    Olayın şokunu atlattıktan sonra karakola giderek şikayetçi olan Şahin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek muayene oldu. Bebeğinde bir sorun olmayan Şahin, darp raporu aldı. Resmi işlemlerin ardından evinden dinlenmeye başlayan Şahin, yaşadığı olayı anlattı. Durakta beklediği sırada yürüyerek gelen bir kişin kendisini gördükten sonra hakaret etmeye başladığını söyleyen Şahin, "Bana dönüp 'Senin tuttuğun oruç kabul olmaz. Böyle giyinip sokağa çıkıyorsunuz.' dedi.

    Küfürler savurmaya başladı. Bana küfretti. Neye uğradığımı şaşırdım. 'Sen ne diyorsun.' dedim, ittirdim. Üzerime yürüdü küfür ve hakaret etti.Karnımı korudum. Kafamı onlarca, defalarca vurdu. Yardım istedim, çığlık attım. Durakta o sırada kimse yoktu. Etrafta da kimse yoktu. Sonra otobüsten inenler yardım etti. 'Takip edin yakalayın' dedim. Taksici peşinden koştu." diye başından geçen olayı anlattı.



    Saldırgan şahsı ilk defa gördüğünü belirten Şahin, olaydan önce bir konuşmaları veya atışmaları olmadığını söyledi. Kendisine bir anda saldırdığını kaydeden Şahin, "Bir anda yoldan geçerken hakaretler savurmaya başladı. Ben onu tahrik edecek bir şey yaparım öyle bunları hak ederim. Ama öyle bir durum olmadı. Bunu hak edecek bir şey yapmadım." dedi. Olaydan sonra hastaneye gittiğini belirten Şahin, şu anda bebeğinde herhangi bir sağlık sorunu olmadığını ifade etti. Şahin, yaşanan olayın başörtüsüne yapılan bir saldırı olduğunu kaydetti.

    Kaynak: CİHAN





    Başörtülü hamile öğretmene alçakça saldırı Yorumları