Taksim'de TOMA eşliğinde iftar   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 07-10-2013 (09:15)   Son Mesaj: 07-10-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    07-10-2013

    Taksim'de TOMA eşliğinde iftar

    Taksim'de TOMA eşliğinde iftar
    Taksim'de TOMA eşliğinde iftar

    Kendilerini 'Antikapitalist Müslümanlar' olarak adlandıran grubun toplu olarak iftar yapmak amacıyla organize ettiği 'Yeryüzü sofraları' etkinliği Taksim'de ilginç görüntülere sahne oldu.

    Kendilerini 'Antikapitalist Müslümanlar' olarak adlandıran grubun toplu olarak iftar yapmak amacıyla organize ettiği 'Yeryüzü sofraları' etkinliği Taksim'de ilginç görüntülere sahne oldu. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Saat 20.00'de Galatasaray'da toplanan grup Galatasaray Lisesi'nin önünden Gezi Parkı'na kadar yanyana İftar sofrası kurdu. Gazete kağıtları ve masa örtüleriyle uzayıp giden İftar sofrası hazırlıkları 20.47'ye dek sürdü. 'Her yer Taksim her yer direniş', 'Bu daha başlangıç mücadeleye devam' sloganlarıyla devam eden iftar hazırlıklarında herkes yanında getirdiği yemekleri paylaştı.

    İFTAR SOFRASININ BAŞINDA BİR TOMA

    Yol boyunca süren sloganlar ezan sesiyle yerini sessizliğe bıraktı. Ezanın okunmasından beş dakika önce ise bir TOMA Yeryüzü Sofraları'nın tam yanına yanaştı. Çalışır vaziyette duran TOMA dikkatleri üzerinde topladı.





    Taksim'de TOMA eşliğinde iftar Yorumları