Vali Mutlu: Taksim'e yapılan çağrılar hukuk dışı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 07-07-2013 (09:51)   Son Mesaj: 07-07-2013 (09:51)    Cevap: 0    Gösterim: 281  

    07-07-2013

    Vali Mutlu: Taksim'e yapılan çağrılar hukuk dışı

    Vali Mutlu: Taksim'e yapılan çağrılar hukuk dışı
    Vali Mutlu: Taksim'e yapılan çağrılar hukuk dışı

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu akşam bazı grupların Taksim Meydanı'nda toplanma çağrısının hukuk dışı olduğunu ve buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu akşam bazı grupların Taksim Meydanı'nda toplanma çağrısının hukuk dışı olduğunu ve buna müsaade etmeyeceklerini söyledi. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir programa katılan Vali Mutlu, buradan ayrıldığı sırada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Mutlu, Gezi Parkı ile ilgili bugün yapılan çağrıların hukuk dışı olduğunu belirtti. Mutlu, polisin gereken uyarıları yapacağını ve makul bir süre bekledikten sonra dağılma olmazsa müdahale edileceğini dile getirdi. Vali Mutlu, parkın yarın ya da Pazartesi günü açılabileceğini kaydetti.

    Mahkeme kararını değerlendiren Mutlu, kararın sadece Topçu Kışlası ile ilgili olduğunu, yayalaştırma projesi ile ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını ifade etti. Mutlu belediyenin yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

    Kaynak: CİHAN





    Vali Mutlu: Taksim'e yapılan çağrılar hukuk dışı Yorumları