Taksim'deki satırlı kişiler kim?   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 07-07-2013 (09:51)   Son Mesaj: 07-07-2013 (09:51)    Cevap: 0    Gösterim: 352  

    07-07-2013

    Taksim'deki satırlı kişiler kim?

    Taksim'deki satırlı kişiler kim?
    Taksim'deki satırlı kişiler kim?

    Taksim'de meydana gelen gösterilerde elinde pala bulunan bir grubun göstericilere saldırması kameralara böyle yansıdı

    Taksim'de meydana gelen gösterilerde elinde pala bulunan bir grubun göstericilere saldırması kameralara böyle yansıdı VİDEO İÇİN TIKLAYIN Taksim'deki müdahale sırasında Talimhane'de çekildiği öne sürülen görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

    GÖSTERİCİLERE SATIRLA SALDIRDILAR

    Görüntülerde ellerinde satır ve pala bulunan bir grubun, polisin müdahalesinde kaçan kişilere saldırdığı görülüyor. Cep telefonuyla çekildiği anlaşılan görüntüler sosyal medyada bir anda yayıldı.

    "BÖLGE ESNAFILAR"

    İçişleri Bakanı Muammer Güler, satırlı, palalı iki kişinin bölge esnafı olduğunu, güvenlik güçlerince yakalandığı ve haklarında gerekli işlemin yapıldığını ifade etti.

    VALİDEN AÇIKLAMA: GÖZALTINA ALINDILAR

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu o görüntülerle ilgil twitter hesabından açıklama yaptı. Vali Mutlu, "Taksim'de izinsiz gösteri sonrasında çıkan olaylara karışan eli satırlı ve sopalı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı, işlemi yapılmaktadır. Bu tür saldırı girişimlerine karşı polisimiz, gorevini dikkatle ve titizlikle sürdürecektir" dedi.





    Taksim'deki satırlı kişiler kim? Yorumları