Fatih Medreseleri bir ilke imza atıyor   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 07-05-2013 (09:10)   Son Mesaj: 07-05-2013 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 351  

    07-05-2013

    Fatih Medreseleri bir ilke imza atıyor

    Fatih Medreseleri bir ilke imza atıyor
    Fatih Medreseleri bir ilke imza atıyor

    Fatih Medreseleri yine 2013 yılına damgasına vuracak dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

    Fatih Medreseleri yine 2013 yılına damgasına vuracak dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. İnsanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir çalışma olan Türkiye Hatibini Seçiyor yarışmasının aylardır süren hazırlık ve çalışmalarında son aşamaya gelindi.

    Fatih Medreselerinde yetişen 500 Hoca ve 500 Talebenin katılımıyla gerçekleşen Türkiye Hatibini seçiyor yarışma programının elemeleri, ülkemizin 81 ilinde büyük bir heyecan ve coşkuyla yaşandı. Şimdi sıra bu büyük yarışmanın finalinde.

    06 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 18.00'da İstanbul'daki Sinan Erden Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Hatibini Seçiyor yarışma programının final heyecanı ve coşkusu elbette ki daha büyük olacak. Devlet erkânının en üst düzeyde iştirakleri beklentisiyle gerçekleşecek olan bu muhteşem programa tüm illerinden gelecek olan katılımcılarda eklendiğinde, Türkiye'nin kalbi o gün Sinan Erdem Spor salonunda atacak.

    Finale kalan 5 Hocamız ve 4 Talebemiz birbirinden güzel konularla halkımızın karşına geçecek ve hitabet alanındaki hünerlerini sunacaklardır. Türkiye'nin en büyük kapalı spor salonu olan Sinan Erdem Spor Salonunda 6 Temmuz akşamı farklı bir heyecan yaşanacak. Sünnet, İslam'da Aile, İslam'da Ticaret, İslam'da Tesettür, İnsan, Namaz, Kur'an, Allah ve Peygamber Sevgisi, Çocuk Eğitimi gibi konuların yer alacağı gecede muhteşem Kur'an tilaveti ile sonsuz kelamın güzelliği hissedilecek.

    Manevi hazzı yüksek ve heyecan dolu yarışmamızı izlemeye gelecek olan herkesi ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor. Çekilişle 10 kişiye verilecek olan Umrenin yanında 90 Kişiye de birbirinden güzel hediyeler verilecektir.

    Fatih Medreseleri olarak Tüm Halkımıza 6 Temmuz 2013 günü hiç kimseye söz vermeyin diyoruz ve hepinizi hayır dolu bu muhteşem organizasyona bekliyoruz.





    Fatih Medreseleri bir ilke imza atıyor Yorumları