Ormanları sırayla yakan kardeşler tutuklandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 07-04-2013 (09:22)   Son Mesaj: 07-04-2013 (09:22)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    07-04-2013

    Ormanları sırayla yakan kardeşler tutuklandı

    Ormanları sırayla yakan kardeşler tutuklandı
    Ormanları sırayla yakan kardeşler tutuklandı

    Karabük'ün Cumayanı köyündeki orman yangınıyla ilgili kardeşinin tutuklanmasına kızarak ormanı ateşe veren abla ile firarda olan ağabeyi de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

    Karabük'ün Cumayanı köyündeki orman yangınıyla ilgili kardeşinin tutuklanmasına kızarak ormanı ateşe veren abla ile firarda olan ağabeyi de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan abla, adliye önünde gazetecilere ve jandarma ekipleri saldırdı.

    Geçen hafta Cumayanı köyündeki orman yangınını çıkarttığı tespit edilen O.G'nin (16) tutuklanmasının ardından 3 gün önce Çukurca köyünde, 2 gün önce de Cumayanı köyünde orman yangını çıkmıştı. Jandarma ekipleri Ö.G.'yi (16) ormanı yakarken suçüstü yakalarken, ağabeyi Mustafa G. (36) ise kaçmıştı. Ormanı yeğenleri O.G'nin tutuklanmasına tepki olarak yaktıklarını itiraf eden Ö.G. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

    Ö.G.'nin tutuklanmasının ardından adliye çıkışında gazetecilere saldırarak, "Ormanı ben de yakacağım" tehditlerini savuran abla Özlem G. (26) de, bugün orman yaktı. Özlem G, çıkan yangını söndürmeye çalışanlara ve helikoptere tüfekle ateş ederek yangına müdahale edilmesini engellemeye çalıştı. Özlem G. jandarma tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Adliye önünde gazetecilere saldıran Özlem G. jandarma ekipleri de saldırdı. Tutuklanan Özlem G., 16 günlük bebeğiyle Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi.

    OTOSTOP YAPARKEN YAKALANDI

    Öte yandan Cumayanı köyüne giden jandarma ekipleri, Demir Çelik köprüsünde otostop çeken firari Mustafa G. fark ederek yakaladı. 2 gündür aranan Mustafa G. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

    Kaynak: İHA





    Ormanları sırayla yakan kardeşler tutuklandı Yorumları