Sigarayı bırakamayınca çözümü böyle buldu   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 07-02-2013 (10:27)   Son Mesaj: 07-02-2013 (10:27)    Cevap: 0    Gösterim: 330  

    07-02-2013

    Sigarayı bırakamayınca çözümü böyle buldu

    Sigarayı bırakamayınca çözümü böyle buldu
    Sigarayı bırakamayınca çözümü böyle buldu

    Kütahya'da oturan 42 yaşındaki İbrahim Yücel, sigara içmekten vazgeçemeyince, başına özel olarak bakırdan yaptırdığı tel kafesi geçiriyor.

    Kütahya'da oturan 42 yaşındaki İbrahim Yücel, sigara içmekten vazgeçemeyince, başına özel olarak bakırdan yaptırdığı tel kafesi geçiriyor. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Kütahya'da oturan 42 yaşındaki İbrahim Yücel, sigara içmekten vazgeçemeyince, başına özel olarak bakırdan yaptırdığı tel kafesi geçiriyor.

    Bir kamu kuruluşunda tekniker olarak çalışan evli 3 çocuk babası İbrahim Yücel, 26 yıllık tiryaki olduğunu ve günde 2 paket sigara içtiğini belirtti. Yücel, motosiklet kaskından esinlenerek bakır telden bir kafes yapıp bunu başına taktığını söyledi.

    Üzerinde 2 kilidi bulunan kafes sayesinde 2 günden bu yana sigara içmediğini ifade eden İbrahim Yücel, evden çıkarken kafes kilitlerinden birini eşine diğerini de kızına verdiğini anlattı. Yücel şöyle konuştu
    Babam sigara yüzünden akciğer kanserine yakalandı ve yaşamını yitirdi. Defalarca sigarayı bırakma girişiminde bulundum. Hepsinde başarısız oldum. İrademe sahip olamadım ne yazık ki. Nefsim beni esir almıştı. Artık bunun böyle devam etmeyeceğini, kendime güvenimin kalmadığını anladım ve ne şekilde olursa olsun bu sigarayı bırakmam gerektiğini düşündüm. Bir gece düşünürken nefsimi hapsetmenin, irademe ket vurmanın zamanının geldiğine karar verdim. Motosiklet kaskından esinlenip tel kafesi yaptım.

    KAFESİN ANAHTARLARI EŞİM VE KIZIMDA KALACAK

    Geçirdiği bir kaza sonucunda elinden yaralandığı ve bu nedenle raporlu olduğunu belirten Yücel, şöyle konuştu

    Raporu olduğum için evdeyim. 2 gündür tel kafası takıyorum ve sigara içmiyorum. Önümüzdeki hafta işe başlayacağım. İşyerine de böyle kafesle gitmeyi düşünüyorum. Şu an evden dışarı çıktığımda kafesin 2 kilidini de kilitliyorum ve anahtarlardan birini eşime, diğeri de kızıma veriyorum. Böylece istesem de kafesi açamıyor ve sigara içemiyorum. Daha önce her doğum günümde, çocuklarımın yaş gününde sigarayı bırakmayı denedim ancak her seferinde irademe sahip olamadım. İnşallah bu kafes sayesinde sigarayı bırakacağım.

    İbrahim Yücel ile 16 yıldır evli olduklarını belirten 36 yaşındaki Kevser Yücel, eşinin daha önceden defalarca sigarayı bırakma girişiminde bulunduğu ancak her defasında bunu başaramadığını söyledi. Kevser Yücel, Kafes takma olayı bize önce garip geldi. Daha sonra alıştık. İnşallah bu yöntemle sigarayı bırakır diye konuştu.

    İbrahim Yücel'in kızı 14 yaşındaki Ayşenur Yücel de babasının sigarayı bırakmak için her yolu denediğini belirterek, İnşallah bu kez sigarayı bırakır dedi.





    Sigarayı bırakamayınca çözümü böyle buldu Yorumları