Sarısülük'le ilgili dehÅŸete düşüren iddia   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 06-22-2013 (09:15)   Son Mesaj: 06-22-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 322  

    06-22-2013

    Sarısülük'le ilgili dehşete düşüren iddia

    Sarısülük'le ilgili dehşete düşüren iddia
    Sarısülük'le ilgili dehşete düşüren iddia

    Gezi Parkı eylemlerine destek için Ankara'da yapılan protesto gösterileri esnasında polis kurşunuyla başından vurulduğu iddia edilen Ethem Sarısülük'ün ölümüyle ilgili çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.

    Gezi Parkı eylemlerine destek için Ankara'da yapılan protesto gösterileri esnasında polis kurÅŸunuyla başından vurulduÄŸu iddia edilen Ethem Sarısülük'ün ölümüyle ilgili çok konuÅŸulacak iddialar ortaya atıldı. Ostim'de kaynak işçisi olarak çalışan Ethem Sarısülük, 1 Haziran'da Ankara Kızılay'daki Güven Park'ta yapılan Gezi Parkı'na destek eyleminde başından yaralandıktan sonra Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Haber7'nin hastane yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Sarısülük'ün vurulduÄŸu gün, eylemciler Numune Hastanesi'ni basıp hastane çalışanlarını tehdit ederek, eylemlerden dolayı hastaneye gelen yaralıları da ‘bu hastane hepimizi fiÅŸliyor, buraya gelmeyin' diye propaganda yaptı.Â*

    'AĞABEY: KARDEŞİMİN FİŞİNİ ÇEKİN' DEDİ Mİ?

    Asıl çok konuÅŸulacak iddia ise; Ethem Sarısülük'ün aÄŸabeyi Mustafa Sarısülük'ün kardeÅŸinin yoÄŸum bakımda olduÄŸu üniteye gelerek hastanedeki yetkili doktorlara,Â*'KardeÅŸimin fiÅŸini çekin, bunu istiyoruz'Â*ÅŸeklinde sözler söylemesi oldu. Buna karşı çıkan doktor heyeti, aÄŸabey Sarısülük'e ÅŸu cevabı verdi:Â*"KardeÅŸinizin tedavisi devam ediyor ve önümüzdeki günlerde bu tedaviye cevap vereceÄŸinin umudunu taşıyoruz. EÄŸer bu isteÄŸinizi yerine getirirsek bu ötenazi olur."

    Bu sözler üzerine iyice sinirlenen Mustafa Sarısülük, uzun süre hastane yetkilileriyle kavga etti.

    14 GÜN BOYUNCA HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞTI

    Ethem Sarısülük, 14 gün boyunca yaşama tutunmaya çalıştı. Sarısülük'ün 14 Haziran'da beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından 15 Haziran Cumartesi günü de kalbi durdu ve hayata veda etti.

    MUSTAFA SARISÜLÜK'TEN TEHDİT DOLU SÖZLER

    Ethem Sarısülük'ün aÄŸabeyi Mustafa Sarısülük 2 Haziran'da Ulusal Kanal Ana Haber Bülteni'nde ‘bunun hesabı sorulacak' diye açıklamada bulunmuÅŸ, kardeÅŸinin ölümünden sonra ise Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek'e tehditler savurmuÅŸtu.



    Kaynak: Haber7





    Sarısülük'le ilgili dehşete düşüren iddia Yorumları