CHP'li Cenal başörtülü videosu için konuÅŸtu   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 06-22-2013 (09:15)   Son Mesaj: 06-22-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 355  

    06-22-2013

    CHP'li Cenal başörtülü videosu için konuştu

    CHP'li Cenal başörtülü videosu için konuştu
    CHP'li Cenal başörtülü videosu için konuştu

    Bir süre önce sosyal medyada hızla yayılan bir videoda 'ben müftü karısıyım' deyip Başbakan'a hakaret eden kadın A Haber canlı yayınında konuştu.

    Bir süre önce sosyal medyada hızla yayılan bir videoda 'ben müftü karısıyım' deyip Başbakan'a hakaret eden kadın A Haber canlı yayınında konuştu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın bir anda sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. Olaydan kısa bir zaman sonra Kadının gerçek kimliği deşifre olmuştu. Gül Cenal'in hem CHP üyesi ve hem de Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenilmişti.

    YaÅŸananların ardından, A Haber canlı yayınına çıktı. Öncesinde bar iÅŸlettiÄŸini ifade eden Cenal,Â*"Aile arasında yapılmış bir komediydi. Annemin taklidini yaptım. Planlanmış bir ÅŸey deÄŸildi." dedi.

    ERDOĞAN'A SESLENİRKEN GÖZLERİ DOLDU

    Ardından Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "Bunca olay oldu. Ben neden bu kadar mağdur oldum? Neden ben bu kadar yıpratıldım? Neden ben bu kadar bedel ödemek zorunda kaldım? Neden ben bu kadar küfür yedim?" şeklinde konuştu. Konuştuğu sırada gözleri doldu.







    CHP'li Cenal başörtülü videosu için konuştu Yorumları