'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 06-22-2013 (09:17)   Son Mesaj: 06-22-2013 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    06-22-2013

    'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek

    'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek
    'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek

    A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel'in hazırlayıp sunduğu Deşifre programının bu haftaki bölümüne Ayyıldız Tim konuk oldu.

    A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel'in hazırlayıp sunduğu Deşifre programının bu haftaki bölümüne Ayyıldız Tim konuk oldu. Ayyıldız Tim'in sözcüsü İshak Telli ile Norveç'ten Atakan kod adlı bir hackerın canlı olarak bağlandığı programda "Türkiye siber savaş anlamında nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya?" sorusuna yanıt arandı.

    Gezi Parkı olaylarıyla ilgili konuşan Atakan kod adlı hacker, "Ülkemizin kesinlikle bir siber gücü kurulmalı. Bunu yapmazsa Gezi Parkı gibi eylemlerle karşı karşıya gelecek. 'Gezi Parkı' sadece bir deneme" dedi.

    REDHACK ANONYMOUSE'UN SALDIRILARINI ÜSTLENİYOR

    Ayyıldız Tim sözcüsü İshak Telli, Redhack ile ilgili önemli iddialarda bulundu. Programda Redhack'in kuruluş amacı hakkında konuşan İshak Telli, "Redhack, Anonymouse ile ortak hareket etmiyor. Anonymouse'un saldırılarını üstleniyor" dedi. Ayyıldız Tim'in son bir haftada yaptığı saldırılarla ilgili açıklama yapan Telli, "Biz Avrupa'yı tamamen ele geçirdik. Avrupa'nın 23 tane başbakanlığını ele geçirdik. Yani Avrupa'nın en önemli noktaları devletini seven bizim ekibimizin elinde" diye konuştu.

    Deşifre'ye Norveç'ten bağlanan Ayyıldız Tim üyesi hacker ise, "Devletimiz kesinlikle ama kesinlikle kendine ait bir siber orduyu kurmak zorunda. Biz Ayyıldız Tim olarak bunu 2002 senesinden beri söylüyoruz" ifadelerini kullandı.





    'Gezi Parkı' bir deneme devamı gelecek Yorumları