Duran adamla o kadının ÅŸok baÄŸlantısı!   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 06-22-2013 (09:15)   Son Mesaj: 06-22-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 336  

    06-22-2013

    Duran adamla o kadının şok bağlantısı!

    Duran adamla o kadının şok bağlantısı!
    Duran adamla o kadının şok bağlantısı!

    Kendisine "müftü karısıyım" diyerek yalan video çeken CHP'linin kızı duran adamın öğrencisi çıktı.

    Kendisine "müftü karısıyım" diyerek yalan video çeken CHP'linin kızı duran adamın öğrencisi çıktı. "Müftü karısıyım" diyerek video çeken ve Erdoğan'a hakaret eden ancak CHP'li olduğu ortaya çıkan Gül Taşlı Cenal ile ilgili sosyal medyada yayılan bir fotoğraf şok etkisi yarattı.

    Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre Gül Taşlı Cenal'in kızı Eylül Ceren Taşlı"duran adam" diye ünlenen performans sanatçısı Erdem Gündüz'ün öğrencisi olduğu iddia edildi.

    5 VAKİT NAMAZ KILIYORUM DEYİP, MÜFTÜ KARISIYIM DEMİŞTİ

    Gazeteci-yazar Yılmaz Özdil tarafından sosyal medyada servisi edilen görüntülerde, müftü eşini olduğunu ve 5 vakit namaz kıldığını iddia eden başı kapalı bir kadın, Başbakan Erdoğan'ı istifaya davet etmişti.

    BAR İŞLETMECİSİ ÇIKTI

    Gezi olaylarına destek için kamera karşısına geçip kendisini 'müftü karısı' olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal isimli kadının Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bar işletmecisi olduğu ortaya çıktı. Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenilen Gül Taşlı Cenal'ın başörtülü görüntüleri partide de tepkilere neden oldu.

    Â*





    Duran adamla o kadının şok bağlantısı! Yorumları