Gezi Parkı olayların arkasında kim var?   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 06-17-2013 (09:32)   Son Mesaj: 06-17-2013 (09:32)    Cevap: 0    Gösterim: 501  

    06-17-2013

    Gezi Parkı olayların arkasında kim var?

    Gezi Parkı olayların arkasında kim var?
    Gezi Parkı olayların arkasında kim var?

    Kültürel Genetik Araştırmaları Düşünce ve Teşhis Platformu Onursal Başkanı Dr. Deniz Şar, Türkiye'yi yaklaşık üç haftadır meşgul eden Gezi Parkı olaylarını ?cüretkâr bir kalkışma? olarak yorumlayarak ?olayların arkasında uluslararası Siyonizm ve Türkiye taşeronları var? dedi.

    Kültürel Genetik AraÅŸtırmaları Düşünce ve TeÅŸhis Platformu Onursal BaÅŸkanı Dr. Deniz Åžar, Türkiye'yi yaklaşık üç haftadır meÅŸgul eden Gezi Parkı olaylarını ?cüretkâr bir kalkışma? olarak yorumlayarak ?olayların arkasında uluslararası Siyonizm ve Türkiye taÅŸeronları var? dedi. Â*?Åžar, daha önce ÅŸahit olunmadığı üzere olayların içinde ve ön saflarda bizzat Sabetaist ve Siyonistlerin bulunmasını ise şöyle deÄŸerlendirdi: ?Kendilerine iÅŸbirlikçi bir müttefik ekip oluÅŸturma peÅŸindeler. Sosyal medya dahil birçok enstrüman kullanarak ellerinin altında tutabilecekleri bir kitle oluÅŸturmaya çalıştılar. Bunun üstüne ekleyerek devam etme yolunda olacaklar.?

    Türkiye'de milli menfaatler noktasında koyu bir cehalet bulunduÄŸu özeleÅŸtirisinde bulunan Dr. Deniz Åžar, bu cehaletin ‘kulak tıkamayı', ‘unutmayı', hatta ‘alet olmayı' kolaylaÅŸtırdığı belirtti. YaÅŸanan olayların daha ilk dalga olduÄŸu uyarısında da bulunan Åžar ÅŸunları söyledi: ?Bu daha ilk dalga. Prova idi bu. Test ettiler; daha bitmedi bu olay. Hatta yeni baÅŸlıyor denebilir. Åžunu da söyleyeyim bu olay tarih boyu sürdüğü gibi bundan sonra da hiç bitmeyecek. Bu iyi ile kötünün savaşı olarak görülmeli ve kıyamete kadar süreceÄŸini de hepimiz biliyoruz.?

    SÄ°YONÄ°ZMÄ°N BOROZAN SESÄ°NÄ° TENCERE TAVA Ä°LE PERDELÄ°YORLAR

    ?BaÅŸbakanın ‘Ben beyaz kefenimi giydim' açıklamasına karşılık, ‘Biz de kolumuza kan grubumuzu yazdık' diyebilen küstah ve cüretkar bir yapılanma iliklerimize kadar iÅŸlemiÅŸ durumda. Mason locaları iÅŸin içerisinde, sermaye iÅŸin içerisinde. Bundan sonra bütün kozlar dökülecek. Bu olaylar uluslararası Siyonizm tarafından Türkiye'de ulaşılmış ele geçirilmiÅŸ düzeyinin verdiÄŸi cesaretin; küstahlığın bir ifÅŸası olarak görülmelidir. Olayların perde arkasındaki derin mekanizmaya bakmak lazım. Tencere tava sesleri arasında, uluslararası Siyonizmin borozan sesleri unutturulmaya çalışılıyor.

    HAYIRLI OLDU

    Her şeye rağmen yaşananların hayırlı sonuçları olacağına da inandığını kaydeden Dr. Deniz Şar, ?Bu olayların tüm can sıkıcılığına, moral bozuculuğuna rağmen bir de faydası olmuştur. Uluslararası Siyonizmin Türkiye operasyonlarını yürütmekle yükümlü taşeronları kendilerini bu sefer gizleme gereği duymazken belki de devletimizin yetkili organları bu sefer portrenin tamamını görebilmişlerdir. Ayrıca eylemlere halk desteğinin çok sınırlı olması da sevindirici bir gelişme olarak kayıtlara geçmiş durumda. Bakmayın siz siyonizmin güdümündeki medyaya, olaylara katılanlar 3-5 bini geçmez. Yoksa sabetaistler, masonlar, rotaryenler bizzat meydana çıkma gereği duyarlar mıydı? şeklinde devam etti.

    MATEMATÄ°K GERÇEKLÄ°K ÅžUDUR, ‘TÃœRKÄ°YE'NÄ°N DÜŞMANI SÄ°YONÄ°ZMDÄ°R'

    Ãœniversite ve baro çevrelerinden yükselen seslerin de uluslararası siyonizmle olan muhteÅŸem senkronizasyonunun bu sefer dikkatlerden kaçırılmaması gerektiÄŸini kaydeden Åžar ÅŸunları söyledi: ?Türkiye'nin düşmanı uluslararası Siyonizm, uluslararası Siyonizmin düşmanı da Türkiye'dir. Bu coÄŸrafya Siyonistlerin nazarında ‘Kenan Ãœlkesi'dir. Ve adamların bu coÄŸrafyanın yarısını almaları dinlerinin bir emridir. Bu matematik bir gerçekliktir. ‘Dostluk', ‘kardeÅŸlik', ‘iÅŸbirliÄŸi ÅŸu bu gibi söylemlerle kimse kimseyi kandırmasın. Her olayın ardından gözümüzü kulağımızı kapatıp ertesi gün tekrar başımıza gelince ÅŸaşırmanın bir anlamı yok.?

    Kaynak: Yeni Akit





    Gezi Parkı olayların arkasında kim var? Yorumları