Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 06-16-2013 (09:32)   Son Mesaj: 06-16-2013 (09:32)    Cevap: 0    Gösterim: 411  

    06-16-2013

    Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!

    Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!
    Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak!

    Gezi Parkı'nda başlayan ve Taksim Meydanı'nda devam eden eylemin 19. gününde polis müdahalesi gerçekleşti. Bunun üzerine bir canlı yayında konuşan Levent Kırca, oldukça skandal bir açıklamada bulundu.

    Gezi Parkı'nda başlayan ve Taksim Meydanı'nda devam eden eylemin 19. gününde polis müdahalesi gerçekleşti. Bunun üzerine bir canlı yayında konuşan Levent Kırca, oldukça skandal bir açıklamada bulundu. Sakin bir gün geçiren Taksim ve Gezi Parkı, akşam saatlerinde karıştı. Yaklaşık yarım saat süreyle toplanan kalabalığa uyarı yapan polis, saat 20.45 sıralarında Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'na müdahale etti.

    "BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI'DIR"

    İşte Taksim'de bunlar yaşanırken Ulusal Kanal'da canlı yayına katılan Levent Kırsa bir skandala imza attı. Tartışma yaratacak sözler söyleyen Kırca, "Saldırı olunca deprem oluyor sandım. İnsanlar tencere tava ile dışarı çıktı. 50 yılllık bir sanatçı olarak Ben halkımla ben cumhuriyetçi arkadaşlarımla ben ulusalcı kardeşlerimle gurur duyuyorum. Karşımızda bir Kurtuluş Savaşı var. Bu nasıl Cumhuriyet 1. Kurtuluş ise son kurtuluştur."dedi.

    "ERDOĞAN'IN SONU MENDERES GİBİ OLACAK"

    Başbakan Erdoğan hakkında çirkin bir benzetme yapan Kırca, "Erdoğan ve yandaşları bu vebalin altından çıkamazlar. Kendini Adnan Menderes'e benzeten Erdoğan'ın neredeyse finali de Adnan Menderes gibi olacaktır. Bunlar gemiyi öyle bir azıya almışlar ki.. Tayyip Erdoğan akıbetine koşuyor. Türkiye şuan ayakta. Ben de giyiniyorum. Bir kalp hastası olarak Taksim'e gidiyorum."diyerek sözlerini sonlandırdı.





    Kırca: Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olacak! Yorumları