Jandarma da Gezi Parkı için sokaklarda   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 06-16-2013 (09:35)   Son Mesaj: 06-16-2013 (09:35)    Cevap: 0    Gösterim: 325  

    06-16-2013

    Jandarma da Gezi Parkı için sokaklarda

    Jandarma da Gezi Parkı için sokaklarda
    Jandarma da Gezi Parkı için sokaklarda

    Gezi Parkı'na polisin müdahalesinin ardından protestocu grupla polis arasındaki çatışmalar İstanbul'un birçok semtine yayılınca askeri birlikler Mecidiyeköy'e konuşlandı.

    Gezi Parkı'na polisin müdahalesinin ardından protestocu grupla polis arasındaki çatışmalar İstanbul'un birçok semtine yayılınca askeri birlikler Mecidiyeköy'e konuşlandı. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Taksim yönünden gelen binlerce kişi Şişli Halaskargazi Caddesi'ne Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişi ve Nişantaşı çıkışında iki yönden de barikat kurdu. Buradaki çatışmalar sabaha kadar sürdü.

    Saat 04.00 sıralarında 8 araçlık askeri konvoy tedbir amaçlı Mecidiyeköy'e gönderilerek beklemeye başladı. Ayrıca çevre ilçelerden destek için gelen çevik kuvvet ekipleri de Mecidiyeköy'de bekliyor.

    Polisin TOMA'ları yetersiz kalınca Jandarmaya ait 2 adet TOMA da gece boyunca Harbiye'de süren müdahalelere destek verdi.

    Polis TOMA'larına da itfaiye ve belediye tankerlerinden su takviyesi yapıldı.

    Jandarma, Boğaziçi Köprüsü'nde konuşlandı Jandarma eylemcilerin Anadolu Yakası'ndan Taksim Meydanı'na yürüme ihtimaline karşı çevik kuvvet polislerine destek amacıyla Boğaziçi Köprüsü'ne konuşlandı.

    Kaynak: DHA





    Jandarma da Gezi Parkı için sokaklarda Yorumları