O 'sapanlı teyze' bakın kim çıktı...   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 06-14-2013 (09:18)   Son Mesaj: 06-14-2013 (09:18)    Cevap: 0    Gösterim: 283  

    06-14-2013

    O 'sapanlı teyze' bakın kim çıktı...

    O 'sapanlı teyze' bakın kim çıktı...
    O 'sapanlı teyze' bakın kim çıktı...

    Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar sırasında bazı basın yayın organlarında kahramanmış gibi gösterilen ve polise sapanla taş atan kadının, terör örgütü DHKP-C mensubu Emine C. (53) olduğu tespit edildi.

    Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar sırasında bazı basın yayın organlarında kahramanmış gibi gösterilen ve polise sapanla taş atan kadının, terör örgütü DHKP-C mensubu Emine C. (53) olduğu tespit edildi. C.'nin, terör örgütünün uzantısı olan Sivas Devrimci İşçi Hareketi mensubu olduğu kaydedildi.

    Bu arada salı günü Taksim'de marjinal grupların polise saldırmasıyla çıkan olaylarda gözaltına alınanlar serbest bırakıldı. Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin gözaltına alınan 13'ü 18 yaşından küçük 56 şüpheli dün İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından yaşı 18'den küçük 13 kişinin de aralarında bulunduğu 38 şüpheli serbest kalırken 18'i tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi. Polise mukavemet suçlamasıyla tutuklanması istenen şüpheliler mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

    Kaynak: Zaman





    O 'sapanlı teyze' bakın kim çıktı... Yorumları