İşte CNN'in yeni rotası Türk kenti   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 06-14-2013 (09:15)   Son Mesaj: 06-14-2013 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 378  

    06-14-2013

    İşte CNN'in yeni rotası Türk kenti

    İşte CNN'in yeni rotası Türk kenti
    İşte CNN'in yeni rotası Türk kenti

    Gezi Parkı eylemlerinde yaptığı yayınlarla tepki çeken CNN Int'in ekibini Hatay'a taşımaya başladığı öğrenildi.

    Gezi Parkı eylemlerinde yaptığı yayınlarla tepki çeken CNN Int'in ekibini Hatay'a taşımaya başladığı öğrenildi. Gezi Parkı eylemlerini 'Türk Baharı' olarak dünyaya duyurarak manipülasyon yapan CNN Int., Yenişafak'ın haberine göre 4 kişilik muhabir ve 9 kişilik 9 teknik ekibini Hatay'a taşımaya başladı.

    Bu gelişme, kanalın Hatay'da da manipülasyon yapacağı kuşkularını doğurdu.

    BBC ve CNN İnternational'a 'Gezi Parkı' tepkisi

    Öte yandan Türkiye'yi karalayan yayınlar yapan BBC ve CNN International'ın İstanbul ofisi önünde protesto gösterisi düzenlendi.

    Ellerinde İngiliz polisinin gösteriler sırasında uyguladığı şiddeti yansıtan fotoğraflar ile Türkçe ve İngilizce yazılı dövizler taşıyan grup, basın açıklaması yaptı.

    Grup adına açıklamayı Berna Özgü ile Yasin Aslanoğlu okudu. Açıklamada, Taksim'de yaşanan olayları Türkiye'de bir iç savaş varmış gibi gösterdiği iddiasıyla BBC'nin yanı sıra CNN İnternational ile bazı gazeteler protesto edildi. Açıklamada, Taksim'deki olaylara geniş yer ayıran yabancı medyanın Suriye'de ve özellikle Banyas'ta yaşanan olayları görmezden geldiği belirtildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini açıklayan grup, yapılan yayınlarla asıl hedefin Türkiye olduğuna vurgu yaptı.

    Bu arada, mahalledeki bazı kişiler de söz konusu kanallara tepki gösteren gruba sataştı. Kanalların tutumunu doğru bulduklarını iddia eden şahıslar, basın mensuplarına da saldırmaya kalkıştı.





    İşte CNN'in yeni rotası Türk kenti Yorumları