Babuşçu'dan Gezi Parkı eylemcilerine çağrı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 06-13-2013 (09:12)   Son Mesaj: 06-13-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    06-13-2013

    Babuşçu'dan Gezi Parkı eylemcilerine çağrı

    Babuşçu'dan Gezi Parkı eylemcilerine çağrı
    Babuşçu'dan Gezi Parkı eylemcilerine çağrı

    Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetiyle görüşmesini değerlendiren Aziz Babuşçu, göstericilere, eylemlerine devam etmesi halinde "BBC, CNN'in 24 saat boyunca izlediği bir oyunun figürü olmaktan başka bir şey olmayacaklardır" dedi.

    Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetiyle görüşmesini değerlendiren Aziz Babuşçu, göstericilere, eylemlerine devam etmesi halinde "BBC, CNN'in 24 saat boyunca izlediği bir oyunun figürü olmaktan başka bir şey olmayacaklardır" dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı heyetiyle görüşmesini Kanal 24'e değerlendirdi.

    Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı için referandum yolunu gösterdiğini belirten Babuşçu, "İyi niyetliysek, bağcıyla problemimiz yoksa bu süreç itibariyle eylemin sonlandırılması gerek. Millete ya da Beyoğlu özelinde bir değerlendirme yapılmasından daha doğal ne olabilir" dedi.

    Göstericilere, eylemlerine devam etmesi halinde "BBC, CNN'in 24 saat boyunca izlediği bir oyunun figürü olmaktan başka birşey olmayacaklardır" diyen Babuşçu, "Ortaya referandum gibi bir irade konulmuşken eylemlere devam edilmemelidir" diye konuştu.

    Kaynak: Haber7





    Babuşçu'dan Gezi Parkı eylemcilerine çağrı Yorumları