Bu nasıl çevrecilik Cem Boyner?   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 06-11-2013 (09:24)   Son Mesaj: 06-11-2013 (09:24)    Cevap: 0    Gösterim: 297  

    06-11-2013

    Bu nasıl çevrecilik Cem Boyner?

    Bu nasıl çevrecilik Cem Boyner?
    Bu nasıl çevrecilik Cem Boyner?

    Çevreci eylemlerde taşıdığı pankartla medyanın ilgisini çekmeyi başaran iş adamı Cem Boyner bir dergiye verdiği röportajda vahşi doğa anılarını övünerek anlatıyor ve yaban domuzu avlarının, kuş avlarının favorisi olduğunu söylüyor.

    Çevreci eylemlerde taşıdığı pankartla medyanın ilgisini çekmeyi baÅŸaran iÅŸ adamı Cem Boyner bir dergiye verdiÄŸi röportajda vahÅŸi doÄŸa anılarını övünerek anlatıyor ve yaban domuzu avlarının, kuÅŸ avlarının favorisi olduÄŸunu söylüyor. Çevreciyim diyerek Taksim Gezi Parkı'nda "ne saÄŸcıyım, ne solcuyum benÂ*de çapulcuyum" yazılı pankartla eylemcilere destek pozu veren CemÂ*Boyner'in av meraklısı olduÄŸu ortaya çıktı. Boyner, bundan tam bir yılÂ*önce Life dergisine verdiÄŸi röportajda doÄŸada hayvanları nasılÂ*öldürdüğünü övünerek anlatıyor. 17 yaşından bu yana avcı olduÄŸunu dileÂ*getiren Cem Boyner, bir av anısını da şöyle anlatıyor; Afrika'nın MiomboÂ*ormanında 40 metre yakınımızdaki bufaloya ateÅŸ ettim. KurÅŸun omuzundanÂ*kalbine girdi. Ãœzerimize yöneldi. Tekrar tekrar kalbine ateÅŸ ettim.

    Gezi Parkı eylemlerinde aÄŸaçları koruma adı altında çevreci söylemlerdeÂ*bulunan Boyner, röportajında "yaban domuzu avları, kuÅŸ avları benimÂ*favorimdir" diyor.





    Bu nasıl çevrecilik Cem Boyner? Yorumları