Polis AKM ve Atatürk Anıtı'na Türk bayrağı astı   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 06-11-2013 (09:26)   Son Mesaj: 06-11-2013 (09:26)    Cevap: 0    Gösterim: 302  

    06-11-2013

    Polis AKM ve Atatürk Anıtı'na Türk bayrağı astı

    Polis AKM ve Atatürk Anıtı'na Türk bayrağı astı
    Polis AKM ve Atatürk Anıtı'na Türk bayrağı astı

    Taksim Meydanı'na polis müdahalesi sürüyor. Yer yer polise taş atanlar oluyor. Polis taş atanlara gaz bombası atarak karşılık verdi.

    Taksim Meydanı'na polis müdahalesi sürüyor. Yer yer polise taÅŸ atanlar oluyor. Polis taÅŸ atanlara gaz bombası atarak karşılık verdi. Özellikle Tarlabaşı yönünde polislere havai fiÅŸek atıldı. Polis göstericilere gaz bombası ile karşılık verdi. Â*Gümüşsuyu ve Taksim Meydanı'nda bir sakinlik hakim.Â*Meydanda bulunan eylemciler Gezi Parkı'na çekildi.

    Polis aracından 'gazdan etkilenen arkadaÅŸlardan özür dileriz' diye anons yapıldı.Â*Taksim Meydanı'na giren polis, Atatürk anıtı ile AKM'ye asılan parkatları kaldırıldı. Ä°ki yere de Türk bayrakları asıldı.

    Bir gösterici TOMA'nın altına girdi Taksim'e giren polis ekiplerini engellemek isteyen bir eylemci TOMA aracının altına girdi.

    Polis ekipleri Taksim Meydanı'na girdi Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, saat 07:30'da Taksim Meydanı'na girdi. Eylemciler taş, havai fişek ve şişeler atarak polis ekiplerini püskürtmeye çalıştı. Kısa süreli çatışmanın ardından polis güçleri Taksim Meydanı'na girdi.





    Polis AKM ve Atatürk Anıtı'na Türk bayrağı astı Yorumları