4 büyüklerin taraftarları Taksim'de   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 06-09-2013 (09:19)   Son Mesaj: 06-09-2013 (09:19)    Cevap: 0    Gösterim: 313  

    06-09-2013

    4 büyüklerin taraftarları Taksim'de

    4  büyüklerin taraftarları Taksim'de
    4 büyüklerin taraftarları Taksim'de

    İstanbul Taksim'de devam eden 'Gezi Parkı' eylemlerine 4 büyük takımın taraftarlarından da destek geldi. Beşiktaş'ta buluşan taraftarlar sloganlar eşliğinde Taksim Meydanı'na kadar yürüdü.

    İstanbul Taksim'de devam eden 'Gezi Parkı' eylemlerine 4 büyük takımın taraftarlarından da destek geldi. Beşiktaş'ta buluşan taraftarlar sloganlar eşliğinde Taksim Meydanı'na kadar yürüdü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları, Gezi Parkı'ndaki eyleme destek amacıyla kortejler halinde Taksim Meydanı'na geldi.

    Beşiktaş Köyiçi Meydanı'nda toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, "Çarşı" grubu önderliğinde, takımlarının kuruluş yılını simgeleyen saat 19.03'te Süleyman Seba Caddesi'nde kortej oluşturarak yürüyüşe geçti. Ellerindeki meşalelerle sloganlar eşliğinde yürüyen taraftarlara, bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarından tencere-tavalara vurarak destek verdi.



    Kadıköy İskelesi'nde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar ise motorlarla Kabataş'a geçtikten sonra kortej halinde Dolmabahçe Caddesi, İnönü Stadı yanından Taksim Meydanı'na yürüdü. Sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının kuruluş yılını simgeleyen saat 19.07'de yürüyüşlerini sonlandırdı.

    Bir süre sonra Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları bir araya geldi. Meydanda bulunan kalabalık, taraftar gruplarını alkış tutup davul çalarak karşıladı.

    AKM'nin üzerine çeşitli pankartlar asan ve bayraklar açan taraftarlar, meşaleler yakarak, havai fişek attı. Taraftarlar, meydandaki diğer protestocularla slogan atıp, halay çekti.



    Bu arada, Galatasaray Lisesi önünde toplanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği üyesi bir grup, "Kentimize, doğamıza, geleceğimize sahip çıkıyoruz" pankartı eşliğinde Taksim Meydanı'na yürüdü.

    Öte yandan, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi ÇED Danışma Kurulu Sekreteri Mücella Yapıcı, Taksim Dayanışması olarak bugün saat 16.00'da Taksim Meydanı'nda miting düzenleyeceklerini bildirdi.





    4 büyüklerin taraftarları Taksim'de Yorumları