Ankara'daki eylemler gece de devam etti   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 06-09-2013 (09:19)   Son Mesaj: 06-09-2013 (09:19)    Cevap: 0    Gösterim: 293  

    06-09-2013

    Ankara'daki eylemler gece de devam etti

    Ankara'daki eylemler gece de devam etti
    Ankara'daki eylemler gece de devam etti

    Ankara'da "Gezi Parkı" protestoları gece de devam etti. Taş ve şişelere saldıran gruba polis müdahalede bulundu.

    Ankara'da "Gezi Parkı" protestoları gece de devam etti. Taş ve şişelere saldıran gruba polis müdahalede bulundu. Ankara'da "Gezi Parkı" protestoları gece de devam etti. Taş ve şişelere saldıran gruba polis müdahalede bulundu.
    Kızılay'daki polis müdahalesinin ardından ara sokaklara dağılan eylemciler, ilerleyen saatlerde Kenndy Caddesi'nde toplanarak yolu trafiğe kapattı. Atatürk Bulvarı üzerine çıkmamaları konusunda uyarılan grup, polise taş ve şişelerle saldırdı. Bunun üzerine TOMA'lar tazyikli suyla gruba müdahale etti. Bu sırada bir eylemcinin polise hortumla su tutması ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Geri çekilen eylemcilerden bazıları şişe atmaya devam etti. Grup, şişe atanlara tepki gösterdi. Eylemcilerin polisle konuşup taşkınlık yapmayacaklarını bildirmesi üzerine polis ekipleri de geri çekildi. Bir süre daha burada bekleyen grup, saat 04.00 sıralarında dağıldı.

    Kaynak: İHA





    Ankara'daki eylemler gece de devam etti Yorumları