Taraftar desteğine ünlü yorumları   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 06-09-2013 (10:20)   Son Mesaj: 06-09-2013 (10:20)    Cevap: 0    Gösterim: 333  

    06-09-2013

    Taraftar desteğine ünlü yorumları

    Taraftar desteğine ünlü yorumları
    Taraftar desteğine ünlü yorumları

    Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Avrupa yakasına geçmesi sosyal medyada ses getirdi.

    Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarının Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Avrupa yakasına geçmesi sosyal medyada ses getirdi. Ünlü isimler Twitter'da bunu konuştu:

    Okan Bayülgen:
    "Ankaraya desteğe giden Çarşı! Bu nedenle Gezi'ye yola çıkan Fenerbahçe! "Futbol"u seviyorum!"

    Ünlü karikatürist Selçuk Erdem:
    "Bugünü de gösterdiniz ya bize, helal size!"

    Oyuncu Nilüfer Açıkalın:
    "Bu millet birbirine hasretmiş. Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gençler çocuklara güvenli bir gelecek kuruyorlar, hem de sağlamından."

    Sunucu Metin Uca:
    "Galatasaray Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı el ele omuz omuza Taksim Gezi'de. Bu dayanışma ruhu asla unutulmaz tarihe not düşüle. Maçka'dan başta çarşı grubu üç takımın taraftarı geliyor, insan selinin ucu bucağı görünmüyor. Gezi'dekiler kardeşlik ruhu daha da pekişiyor."

    Şarkıcı Metin Arolat:
    "Binalardan üstlerine binalardan üstlerine çiçekler atılıyor, göz yaşartıcı resmen. Farklı renklere gönül verenler tek bir renk tek bir yürek oldu. İnanılmaz."

    Oyuncu Serra Yılmaz:
    "Galiba Kabataş'tan buraya gelen sesler Galatasaray'ın yürüyüşe geçtiğini gösteriyor..."

    Sunucu Ece Erken:
    "Futbol terörü out-dostluk/kardeşlik in"





    Taraftar desteğine ünlü yorumları Yorumları