Şiddetli yağış Kadirli'yi felç etti   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 06-08-2013 (09:42)   Son Mesaj: 06-08-2013 (09:42)    Cevap: 0    Gösterim: 332  

    06-08-2013

    Şiddetli yağış Kadirli'yi felç etti

    Şiddetli yağış Kadirli'yi felç etti
    Şiddetli yağış Kadirli'yi felç etti

    Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası oluşan selde bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

    Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası oluşan selde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlçede gün boyu aralıksız devam eden şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Biriken yağmur suları nedeniyle Kansu Küçükateş Mahallesi ve yeni Adliye Civarında yol trafiğe kapandı. Ayrıca mahalle içerisinden geçen sulama kanalının taşması sonucu bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları oldu. İtfaiye ekipleri tarafından su baskınlarının yaşandığı ev ve iş yerlerindeki vatandaşlara yardım ederken mahalle muhtarı Harun Dilci mahallede ağır hasar oluştuğunu, fırtına nedeniyle yıkılan ağaçların 2 araca zarar verdiğini ve bir aracın da su göletinde mahsur kaldığını söyledi. Belediye Başkanı Ömer Tarhan yağmur sonrası çalışmaları yerinde incelerken, "Kansu Küçükateş Mahallesinde meydana gelen sel baskınlarına anında müdahale ettik. Evini su basan vatandaşlarımızın evinde biriken sular itfaiye ekiplerimizin yardımı boşaltıldı" dedi.

    İlçe genelinde etkili olan yağışlar nedeniyle şehir merkezinde de trafik aksarken Kadirli-Sumbas karayolu 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

    Kaynak: DHA





    Şiddetli yağış Kadirli'yi felç etti Yorumları