Emniyet'ten Gezi Parkı kararı   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 06-08-2013 (10:43)   Son Mesaj: 06-08-2013 (10:43)    Cevap: 0    Gösterim: 328  

    06-08-2013

    Emniyet'ten Gezi Parkı kararı

    Emniyet'ten Gezi Parkı kararı
    Emniyet'ten Gezi Parkı kararı

    11. gününe giren Gezi Parkı eylemleri için İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu biraraya geldi

    11. gününe giren Gezi Parkı eylemleri için İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu biraraya geldi İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartesi gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındı.

    Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'nın da katıldığı mini bir güvenlik zirvesi yapıldı.

    İsmail Sağıroğlu'nun Radikal'de yer alan haberine göre, yaklaşık 3 saatlik bir zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Toplantıda Gezi Parkı eylemlerinin değerlendirildiği ve sorunun giderilmesi için bütün seçeneklerin masaya yatırıldığı belirtiliyor. Toplantı sonrası ilk izlenimlere göre; olaylara Pazartesi'den önce bir müdahale yapılması beklenmiyor.





    Emniyet'ten Gezi Parkı kararı Yorumları