Eylemciler polis aracına 'kaya' attı!   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 06-03-2013 (09:16)   Son Mesaj: 06-03-2013 (09:16)    Cevap: 0    Gösterim: 337  

    06-03-2013

    Eylemciler polis aracına 'kaya' attı!

    Eylemciler polis aracına 'kaya' attı!
    Eylemciler polis aracına 'kaya' attı!

    Ankara Kızılay Meydanı'nı enkaza çeviren gösterilerde, bir üst geçitten, alttan geçtiği esnada polis aracı üzerine büyük bir kaya atıldı. Kilolarca ağırlığındaki taş aracın üzerinde hasara yolaçtı.

    Ankara Kızılay Meydanı'nı enkaza çeviren gösterilerde, bir üst geçitten, alttan geçtiği esnada polis aracı üzerine büyük bir kaya atıldı. Kilolarca ağırlığındaki taş aracın üzerinde hasara yolaçtı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda başlayan eylemler, Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer illere de yayıldı. Dün Kızılay Meydanı'nda tepki için toplanan grup, izinsiz gösteriye biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Ağaç kesimi ve Gezi Parkı'na AVM istemeyen gruplar, polisin bu hareketi karşısında iş yeri camlarını kırıp, banka ATM'lerini tahrip edip, duvarlara yazı yazmakla yetinmedi, üzerlerine su ve gaz püskürten polis araçlarına da taşlı sopalı saldırdı.

    Göstericilerin Kızılay Meydanı'ndaki bir üst geçidin üzerinden kilolarca ağırlığındaki büyük bir kayayı, polis aracı geçtiği esnada üzerine atması kameraya yansıdı. Kilolarca ağırlığındaki taş aracın üzerinde hasar oluşturdu.

    POLİS, KIZILAY'A GİRMEDİ

    Bu arada, emniyet birimleri, dün yaşananların ardından bugün, Kızılay ve çevresinden uzak durmayı tercih etti. Polis, gelen talimat üzerine, eylem yapmak için toplanan grupların yakınında durmayacak, hiçbir şekilde müdahale etmeyecek.

    Kaynak: CİHAN





    Eylemciler polis aracına 'kaya' attı! Yorumları