1 milyonluk final sorusu / VİDEO   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 06-02-2013 (10:36)   Son Mesaj: 06-02-2013 (10:36)    Cevap: 0    Gösterim: 371  

    06-02-2013

    1 milyonluk final sorusu / VİDEO

    1 milyonluk final sorusu / VİDEO
    1 milyonluk final sorusu / VİDEO

    ATV 'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Şeyma Özin final sorusunu açtırdı. Şeyma büyük bir cesaret örneği göstererek final sorusuna cevap verdi.

    ATV 'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Şeyma Özin final sorusunu açtırdı. Şeyma büyük bir cesaret örneği göstererek final sorusuna cevap verdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Yarışmanın Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde ŞEYMA ÖZİN 125.000 TL'lik soruyu bildi ve bugün yayınlanan bölüme 250.000 TL'lik soruyu açtırma hakkını kazandı.

    Daha önceki 125.000 TL kazanan yarışmacılardan farklı olarak bir telefon jokerini 11. soruya taşıyabilen Şeyma çok büyük bir avantaja sahipti. Cevabını bildiği sorularda emin olabilmek adına joker kullanmasına rağmen telefon jokerini 11. soruya taşıyan Şeyma jokeri kullanıp bu soruyu da bildi ve 1 milyonluk soruya geçti.

    Dünyanın en çok kazandıran ve izlenilen bilgi yarışmasında, çok uzun zamandır final sorusunu açtıracak yarışmacısı bekleniyordu.

    İşte o 1 milyonluk soru:

    Herodot'un yazdığı, Mısır Firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o dahil kimseyle konuşturulmayan çocuğun söylediği ilk kelime nedir?

    A: Ver
    B: Anne
    C: Ekmek
    D: Su


    Şeyma, final sorusuna A şıkkı olan 'Ver' cevabını verdi. Ama doğru cevap C şıkkı ekmekti. Şeyma 15 bin lira ile yarışmaya veda etti.

    Yarışmadan 15 bin TL'lik ödülle ayrılan Sinema Televizyon öğrencisi genç kıza Kenan Işık, "Belki bir gün birlikte çalışırız" dedi.







    1 milyonluk final sorusu / VİDEO Yorumları