Gezi Parkı'ndaki nöbete gazlı müdahale   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 05-31-2013 (09:12)   Son Mesaj: 05-31-2013 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 341  

    05-31-2013

    Gezi Parkı'ndaki nöbete gazlı müdahale

    Gezi Parkı'ndaki nöbete gazlı müdahale
    Gezi Parkı'ndaki nöbete gazlı müdahale

    Taksim Gezi Parkı'ndaki yıkıma karşı direnen gruba sabah saatlerinde polis ekipleri biber gazıyla müdahale etti. Gazdan etkilenen CHP Milletvekili İlhan Cihaner, "Bunu ancak düşman yapar"

    Taksim Gezi Parkı'ndaki yıkıma karşı direnen gruba sabah saatlerinde polis ekipleri biber gazıyla müdahale etti. Gazdan etkilenen CHP Milletvekili İlhan Cihaner, "Bunu ancak düşman yapar" Polis, Taksim Gezi Parkı'nda nöbet tutan gruba dün sabah olduğu gibi bu sabah da saat 05.00 sıralarında müdahale etti. Aralarında milletvekili ve sanatçıların da bulunduğu yüzlerce kişiye gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale edildi. Müdahale sırasında kaçmak isteyenlerin üzerine çıktığı bir duvarın yıkıldığı ve bazı vatandaşlarında yaralandığı görüldü. Çeşitli yönlere kaçan kişiler ile peşlerindeki polis arasında Taksim, Dolmabahçe ve Harbiye'de çatışma çıktı. Eylemciler polise taşlarla karşılık verdi.

    Gazdan etkilenenler arasında CHP Milletvekili İlhan Cihaner, gözyaşları içinde konuştu. Cihaner, "Bunu ancak düşman yapar" dedi.

    Cihaner, "2-3 saattir, valiye, emniyet müdürüne ulaşmaya çalışıyoruz. Telefonlarımıza çıkmıyorlar" diye konuştu Taksim ve çevresindeki gerginlik devam ediyor.





    Gezi Parkı'ndaki nöbete gazlı müdahale Yorumları